Riggs visszatér?! – Mel Gibson rendezi a Halálos fegyver 5. részét

MOZI HÍREK – Ráadásul Mel Gibson nem csupán a rendezői székbe készül belehuppanni, de Riggs nyomozó szerepében is újra őt láthatnánk.

 

 

Huszonhárom évvel az utolsó epizód után, nagyon úgy tűnik, hamarosan visszatér a Halálos fegyver-széria – legalábbis, ha Mel Gibsonon múlik a dolog. A sztár ugyanis nemrég egy londoni eseményen úgy nyilatkozott, ígéretet tett arra, hogy megrendezi a következő filmet.

A széria atyja, a híres és méltán elismert rendező, Richard Donner idén júliusban elhunyt. Előtte azonban, Gibson állítása szerint, megígértette a Martin Riggs karakterét négy alkalommal is életre keltő színésszel, hogy ő lesz az, aki elkészíti a Halálos fegyver 5-öt.

„Dolgozott a forgatókönyvön, és elég messzire jutott vele. Egy nap azt mondta nekem: >>Figyelj kölyök, ha én feldobom a talpam, te fogod megcsinálni<<. Én meg azt mondtam: >>Fogd be.<<” – közölte Gibson.

„Aztán tényleg meghalt. Amikor megkért, hogy csináljam meg, akkor nem mondtam semmit. De ő a feleségének, a stúdiónak és a producernek is mondta [hogy én rendezzem a filmet].”

„Szóval én fogom rendezni az ötödiket”.

Több, a projektre rálátó forrás is megerősítette, hogy Gibson nem csupán rendezni készül, de a vásznon is szeretne visszatérni Riggs szerepében.

Gibson karriere enyhén megkopott az utóbbi 15 évben: elég felidéznünk 2000-es években nagy port kavart antiszemita kirohanásait vagy az alkoholproblémájáról, erőszakos viselkedéséről szóló híreket. Nyilvánvalóan jól jönne neki egyik legemlékezetesebb filmszerepének felelevenítése, különös tekintettel arra, hogy a Halálos fegyver-filmek egyenként is kb. 200-250 millió dollár bevételt hoztak, így feltehetőleg anyagilag sem jönne ki rosszul a munkából.

Ha minden igaz, a forgatás már 2022-ben megkezdődhet.

Forrás: The Sun

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu