PlayStation Tournaments a FIFA 22-ben: akár egy PS5-t vagy 1000 eurónyi PS Store-utalványt is nyerhetsz!

Kezdődik a virtuális bajnokság: hamarosan indul a PlayStation Tournaments a FIFA 22-ben, értékes jutalmakkal!

 

 

A FIFA 22 megérkezett. Az EA Sports klasszikus futballjátékának új részeiben immár hagyomány a játékosok körében, hogy virtuális tornákon, bajnokságokon vehetnek részt; és tudjuk, hogy a futballszimulátor leglelkesebbjei már nagyon várták, hogy elkezdhessék digitális focikarrierjük építését az új részben. Indul tehát a FIFA 22 PS4 Open Series: itt az esély, hogy nagyszerű nyereményeket nyerj, pl. sok-sok eurónyi kreditet a PS Store egyenlegeden, vagy akár egy PS5-öt és rengeteg meglepetést, miközben tehetségedet és tudásodat is bizonyíthatod a pályán.

A verseny mindenki számára nyitott, aki szeretne megküzdeni a nyereményekért.
A részvételhez mindössze annyit kell tenned, hogy a cikk végén található linken keresztül regisztrálsz, amennyiben elmúltál 16 éves, rendelkezel aktív PlayStation Plus-fiókkal és a promócióban szereplő országok egyikében élsz. A selejtezők november 22-én kezdődnek, de ha nem sikerült időben regisztrálnod akkor a későbbi fordulókban is részt vehetsz, amelyeken keresztül szintén bejuthatsz a döntőbe, és esélyed lesz további nyereményekre.

Egy hete röppent fel a hír: az EA Sports a FIFA névváltoztatását fontolgatja.

Milyenek lesznek az Open Series versenyek?

Ezekben a versenyekben az az izgalmas, hogy mindenki számára nyitottak, tehát nem kell FIFA 22 profinak lenned ahhoz, hogy részt vehess a versenyen. A megfelelő képességekkel te lehetsz az, aki bejut a döntőbe, és elveheted a díjat a veteránoktól. Ha úgy gondolod, hogy a legjobbak közé tartozol, csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz és bebizonyítod!

Hány mérkőzést kell megnyernem ahhoz, hogy a díjakra kvalifikáljam magam?

A nyílt bajnokságban nem könnyű érvényesülni: a verseny kemény, a díjak pedig értékesek, de némi ügyességgel és kitartással nagy jutalmakat nyerhetsz. A csoportkör minden versenynapján lesz egy-egy torna, ahol a játékosok csapatot választanak, csoportonként 6 torna, összesen 48 torna. Előfordulhat, hogy profi csapatokkal találod magad szemben, tehát össze kell szedned magadat, ha szeretnél érvényesülni az eSport kemény világában!

Az EA Sports-saga új része: a FIFA 22 néhány héten belül elérhető lesz konzolokra, PC-re és Google Stadiára.

Milyen jutalmakkal jár az Open Series?

A jutalmak attól függően nőnek, hogy milyen messzire jutsz a versenyben. A korai fordulókban exkluzív témákra és avatarokra leszel jogosult, de az egyes versenyek legjobbjai helyet kapnak a 48 fős döntőben, valamint 100 € PS Store kreditet, a második helyezett pedig 50 € PS Store kreditet kap.

A csoportdöntők, negyeddöntők, elődöntők és tornadöntők a legzaftosabb nyereményekkel kecsegtetnek, amelyek 50 € PS Store kredittől kezdve egy PS5-ig és 1000 € PS Store kreditig terjednek. 2022 májusában lesz egy nagydöntő is, amelyet a PlayStation YouTube és Twitch csatornáin közvetítenek, és amelyen az UCL-torna döntőjének legjobb 8 játékosa 1000 € PS Store kreditet és egy PS5-öt nyerhet.

Mikor lehet jelentkezni az Open Seriesre?

A november 22-én induló PS4 Open Seriesre már most jelentkezhetsz! De ne feledd, ha lemaradsz a kezdésről, a hónap során rengeteg lehetőséged lesz még rá, hogy bejuss – szóval mire vársz, mutasd meg, milyen profi a FIFA-tudásod! A színvonal magas, de te is válhatsz igazi FIFA-profivá, és ki tudja… még az is lehet, hogy itt kezdődik a professzionális e-Sport karriered.

Forrás: EA Sports

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu