Xbox Series: 70 új, egykori Xbox One és Xbox 360 játékkal bővült a kínálat

Több cím is rendelkezik majd FPS Boost technológiával, amely javítja a képminőséget az Xbox Series konzolokon.

 

 

Az Xbox szeretné megköszönni a több ezer játékosnak az elmúlt 20 év során a cégnek nyújtott támogatást, és ezt a lehető legjobb módon csinálja: Xbox Series-, illetve Xbox One-kompatibilissá készülnek konvertálni több mint klasszikus 70 Xbox és Xbox 360 játékot!

Mindezt az Xbox munkatársai az Xbox Anniversary Celebration ünnepségen fejtették ki, ahol felidézték a cég konzoljain eltöltött játékórákat és az évek során átélt kalandokat.

Olyan játékokról beszélünk, mint a teljes Max Payne-saga vagy a F.E.A.R., valamint a Skate 2 és több mint 20 eredeti Xbox-játék, mint a Dead or Alive Ultimate, a Star Wars: Jedi Knight II vagy a Star Wars: Starfighter, amelyek a mai naptól kezdve játszhatók, amennyiben rendelkezel velük fizikai vagy digitális formában. Az elképzelés azonban nem csak a retro-kompatibilitásról szól: az összes játékban javulni fog a vizuális minőség az Auto HDR segítségével azokon a platformokon, amelyek támogatják azt, míg néhány (11) játék az FPS Boost technológiát is élvezheti majd, amelyet igyekeznek más címekre is kiterjeszteni. De hogy pontosan mely kalandok várnak vissza az Xbox Series konzolokon, azt az alábbi linkre kattintva tudhatod meg.

Az Xbox tehát a 20. évfordulóhoz kapcsolódó bejelentésével sikerrel lovagolja meg a divatos nosztalgiahullámot, és nemcsak ezzel a hírrel, hanem mindenféle videókkal és kezdeményezésekkel is kalandok és emlékek tucatjait idézte fel. A cég azonban továbbra is a jövőbe tekint, amit a készülő Halo-sorozat is bizonyít, amelynek már meg is mutatták az első teaserét, illetve a The Elder Scrolls 6 exkluzivitása, amellyel egy hosszú vita végére tettek pontot.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu