Így játszhatsz majd Vaas-szal a Far Cry 6-ban: íme 12 percnyi gameplay az új DLC-ből! [VIDEO]

A harmadik Far Cry ikonikus gonosztevője először lesz játszható karakter – vigyázat, a gameplay videó több SPOILERT is tartalmaz!

 

 

A Far Cry 6 nemrég egy őrületes DLC-vel lepett meg minket, amelyben Vaas, a Ubisoft-franchise harmadik részének gonosztevője szerepel. Most az IGN-nek köszönhetően 12 percnyi gameplay-felvételen kóstolhatunk bele az élménybe. Egy spoilerfigyelmeztetés azonban nem árt, hiszen a videó több olyan kulcsjelenetet is bemutat, amelyek túl sokat is elárulhatnak a játék cselekményéről…

A DLC egy roguelike-élmény (Spelunky, Hades), amelyben végre a Far Cry 3 őrült gonosztevőjének bőrébe bújhatunk. Egy egyszerű pisztollyal kell majd beérnünk, miközben felfedezünk egy szigetet, és – jó esetben – túléljük az ott rejtőző veszélyeket. A legnagyobb fenyegetést azonban Vaas saját elméje jelenti majd.

Emlékezetes helyszínekre látogatunk el, és felfedezzük Vaas múltjának egyes titkait. Hasonlóképpen, a korszak ellenségei is kísérteni fognak minket ebben a DLC-ben. Mint látható, ez a kiegészítés úgyan leginkább a sorozat veteránjainak szól, de semmi sem akadályozhatja meg az újoncokat abban, hogy ezen az élményen keresztül ismerjék meg Vaast.

A Vaas DLC már elérhető, és ez az első a Far Cry 6-hoz megerősített három DLC közül. Vaas elméjének meglátogatása után a negyedik játékból ismert Pagan Minre, később pedig arra a bizonyos Joseph Seedre koncentrálunk, akit a Far Cry 5-ben ismertünk meg.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu