James „The Rock” Bond? Dwayne Johnson azt mondja, ő akar lenni a következő 007-es ügynök

Dwayne Johnson csak akkor fontolgatná a James Bond-franchise-hoz való csatlakozást, ha ő maga játszhatná a 007-est

 

 

Az ismert színész, Dwayne Johnson szeretné a következő James Bondot alakítani egy új 007-es ügynök filmben. Érdemes megemlíteni, hogy ezek a kijelentések olyan kontextusban hangzottak el, ahol a karakter szerepe még mindig betöltetlen.

A franchise legutóbbi filmje, a Nincs idő meghalni után Daniel Craig nem fogja újra eljátszani a történetek főszereplőjének szerepét. Már a kijelentései arról, hogy ki legyen a következő, aki Bondot életre kelti, több mint némi vitát generáltak.

Ebben a forgatókönyvben, ahol még mindig nincs szó színészről vagy akár egy jövőbeli projektről, ‘The Rock’ kissé váratlanul, bár nem alaptalanul tett egy vallomást.

A kaliforniai színész színészi karrierjének egy jelentős pillanatát éli, hiszen Hollywoodban nagy névnek számít, nagy projektekben játszik, amelyek garantáltan sikeresek. Nemrég jelent meg a Netflixen a Red Alert című filmje, amely rekordokat döntött a streaming platformon.

Ahogy telik az idő, egyre hosszabb a következő 007-es jelöltek listája, több arc is verseng a szerepért. Most Johnson is csatlakozott a lehetséges Craig-utódok listájához.

Bár az egykori WWE-birkózó önéletrajza tele van nagy címekkel, különleges szereplésekkel és még nagy, közelgő projektekkel is, bevallotta, hogy még egy álma van, amit teljesítenie kell. Dwayne Johnson nemrég bevallotta, hogy James Bond szerepét eljátszani egy olyan álma, amit még nem valósított meg. Ez a szándék normálisnak tűnik, minden különösebb ok nélkül, azonban van valami, ami a franchise-hoz köti.

Az Esquire-nek adott interjújában a művész megemlítette, hogy a 007-es ügynök eljátszásának lehetősége segítene neki abban, hogy folytassa a családi örökséget. Ez a történet 1967-ig nyúlik vissza, amikor is bemutatták a You Only Live Twice (Csak kétszer élsz) című filmet Sean Connery főszereplésével. Abban a filmben Peter Maivia, The Rock nagyapja játszotta a film egyik gonosztevőjét. Most Johnson ötlete az, hogy a családja nevét újra a címben szerepeltesse, de most már a főszerepben.

Igen, a nagyapám volt a Bond-gonosz a You Only Live Twice című filmben Sean Conneryvel. Nagyon-nagyon menő. Szeretnék a nyomdokaiba lépni, és én lennék a következő Bond. Nem akarok gazember lenni. Bondnak kell lennem” – mondta a színész.

Egyelőre csak várhatunk a további hírekre egy új 007-es filmmel kapcsolatban, legalábbis 2022 közepéig, amikor valószínűleg kiderül, ki lesz a kiválasztott színész.

Forrás: tierragamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu