Két League of Legends Story-játék is jövőre érkezik [VIDEO]

A League of Legends, röviden LoL univerzumában két eltérő játék is készül két eltérő stúdióban: a Riot Forge tehát nem csak az alapjátékkal foglalkozik.

 

A CONV/RGENCE: A League of Legends Story egy akció-platformer, amin a Double Stallion dolgozik. Ebben Ekkoval manipulálhatjuk az időt. Visszatekerhetjük a múltat, hogy a jövőt irányítsuk. Zaun városát lehet Ekkoval felfedezni. Ő egy fiatal feltaláló egy időmanipulációra használható eszközzel, és a történetvezérelt platformerben ő még fiatal lesz. A sztori során fel fogja ismerni a potenciálját, amivel a League of Legends egyik kedvenc bajnoka lett.

Eltérő környezeteket lehet felfedezni a parkour-stílusú mozgás segítségével. Többféle harci és időhöz kötött képességet lehet fejleszteni, ami a sok fajta ellenféllel szemben kelleni is fog. 2D-s akció-platformer lesz, egy talán egyedi művészeti stílussal, ami dinamikus, korrekt harcokra igyekszik építeni. A játékban a League of Legends bajnokai közül Ekko mellett Piltovert, illetve Zaunt láthatjuk.

A másik játék pedig a Song of Nunu: A League of Legends Story, amit viszont a Tequila Works fejleszt, műfajában pedig egy kalandjáték lesz. Egy olyan egyjátékos alkotásról van szó, ami idillikus, de veszélyes helyszínre visz el minket (Freljordba). Nunu egy fiatal fiú, aki az elveszett anyja után kutat. A fagyott tundra tele lesz titkokkal, mítoszokkal és legendákkal, és a legjobb barátunk, Willump (egy bölcs, de játékos jeti) mellettünk lesz, hogy puzzle-nként össze tudjuk rakni a történetet.

A stúdiót amúgy a RiME-ról ismerhetjük, és a játék hivatalos weboldala szerint a League of Legendset ismerő játékosokon kívül az azt nem ismerőknek is ajánlja „a tequilamunkás team”. A Nunu és Willump mellett Lissandrát is használó játékban eddig nem látott csodákat lehet a varázslatos földeken felfedezni; a történet reményről, veszteségről, és fagyban összefort barátságról szól majd. Egy új legendát fedezhetünk fel a fagyos tájakon.

A CONV/RGENCE: A League of Legends Story jövőre jön PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re; a Song of Nunu: A League of Legends Story pedig szintén jövőre érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, GOG, Epic Games Store), PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Forrás: Gematsu, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu