MultiVersus: free-to-play Super Smash Bros.-klón a Warnertől! [VIDEO]

A MultiVersus pletykák nem tévedtek, de egy részletet nem említettek meg: nem egy fizetős játékról lesz szó.

 

A MultiVersus egy free-to-play, 2v2, platformos bunyós játék lesz tele ikonikus karakterekkel és legendás univerzumokkal; a stáb pedig idővel bővülni fog. Teljes crossplay támogatás (és crossprogression), dedikált szerveralapú rollback netkód, illetve tartalmakkal teli szezonok; ezeket ígéri a Warner, illetve a játékot fejlesztő Player First Games. Előregisztráció is már van, mégpedig a játék hivatalos oldalán.

Batman, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, Shaggy (Bozont, ahol eszünkbe jut a magyar neve, leírjuk), Bugs Bunny (Tapsi Hapsi), Arya Stark, Tom és Jerry, Jake és Finn, Steven Universe és Garnet lettek eddig bejelentve, úgyhogy a DC-s képregényektől kezdve a Scooby-Doo-n és a Bolondos dallamokon át a Trónok harcáig és az Adventure Time-ig egy eléggé változatos karaktergárdát ígért a kiadó. A meccsek során nagy hangsúlyt kap az online, kooperatív játékmenet, és mindegyik karakter mély harci mechanikákkal rendelkezik, megkülönböztetve a többiektől a MultiVersus játékmenetét. A mozgáskészletet testre lehet szabni, és dinamikusan kombinálni is lehet a másik karakterével. (Pl. Wonder Woman lasszóját Shaggy szendvicsével; Arya arccseréje Superman lézerszemeivel). Helyszínek? Batman barlangja, Jake és Finn faerődítménye példáu. 1v1, illetve négy játékos számára free-for-all játékmódok is lesznek.

A szinkronhangok sem lesznek gyengék: Batmant Kevin Conroy (Batman: The Animated Series, Batman: Arkham sorozat) azólaltatja meg, Supermanért George Newbern (Justice League vs. the Fatal Five, Injustice 2) felelős, Wonder Woman hangja Abby Trott (Carmen Sandiego), Harley Quinn megszólaltatója Tara Strong (Batman Ninja, Batman: Arkham sorozat), Shaggy mögött Matthew Lillard (Scooby-Doo) áll, Tom, Jerry és Bugs Bunny hangja Eric Bauza (Looney Tunes/Bolondos dallamok) lesz; Maisie Williams (Game of Thrones/Trónok harca) lesz Arya Stark hangja, Jake-ért John DiMaggio (Adventure Time), míg Finnért Jeremy Shada (szintén Adventure Time) felel, Steven Universe hangja Daniel DiVenere (Spirit Riding Free), Estelle (Steven Universe) lesz Garnet, és Reindog mögött Andrew Frankel (Jellystone) hangja hallható.

David Haddad, a Warner Bros. Games elnöke a sajtóközleményben azt írta, hogy egy megkülönböztethető kompetitív játékot teremtenek a MultiVersusszal, amiben sok, ismert Warner Media franchise-ot élvezhetnek a játékosok, és ez még csak a kezdet, ugyanis folytatólagosan támogatni fogják a játékot. Tony Huynh, a Player First Games társalapítója és a játék rendezője hozzátette, hogy ez egy álomprojekt volt a csapatnak, és a nulláról direkt egy kooperatív, közösségi játékként építették fel a MultiVerse-et, és első osztályú online játékmenetre törekedtek.

A MultiVersus 2022-ben fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. (A Nintendo Switch-re miért nem?)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu