Komoly halasztást kapott a Six Days In Fallujah! [VIDEO]

A kooperatív belső nézetes lövöldözős játék, a Six Days In Fallujah közel egy teljes évvel később fog megjelenni, mint ahogy azt eddig a Highwire Games és a kiadó, a Victura tervezte…

 

A halasztást a játék hivatalos weboldalán jelentette be a Highwire és a Victura, így az új megjelenési időszak (mivel konkrét dátum még nincs) 2022 negyedik negyedéve (tehát valamikor október és december között) lesz PC-n, illetve konzolokon. Valószínűleg a PlayStation 4/Xbox One páros addigra kiesik a pixisből, és nem látunk sok esélyt a Nintendo Switch-re.

Peter Tamte, a Victura vezérigazgatója azt írta a 2009-ben a sajtóba robbant, és már akkor is nagy botrányt keltő koncepcióról (amit igen, lényegében idén hoztak vissza a köztudatba), hogy több emberre, pénzre, és időre lesz szükségük, hogy a valós történeteket jó minőségben újra tudják videojáték formájában alkotni. Emiatt a Highwire Games létszámát meg fogják duplázni, és ez csak egy lépés amögött, hogy a Six Days in Fallujah a katonai lövöldözős játékokba új taktikai, illetve érzésekre ható mélységet hozzon el.

A játék hivatalos jellemzése szerint a tengerészek, katonák és iraki civilek történetét fogja elhozni a Six Days in Fallujah, amiben 1968 óta a legkeményebb utcai, városi harcokat vívják meg. Valós eseményeket fogunk átélni a csapatunk vezetőjeként. Mindegyik küldetés narrátora egy igazi személy lesz, nem pedig valaki kitalált, és közben ugyanazokat a pillanatokat fogjuk átélni, amiről ők mesélnek (mert velük történtek meg a kérdéses események).

Procedurális rendszerekkel is rendelkezni fog a játék, és ezzel az épületek lesznek mindig másképp generálva (ilyen példa a No Man’s Sky bolygói is), és így a harcok kiszámíthatatlanok, sőt, bizonytalanok lesznek, hiszen minden egyes harcba menetelkor más-más pályafelépítés vár ránk, így pedig a Highwire és a Ventura olyan érzést kíván kelteni, mintha valódi harcokban vennénk részt. Hiteles taktikákat alkalmazhatunk, hogy a lázadókkal szemben felül tudjunk kerekedni.

Egy parancssal el lehet intézni, hogy ellenfeleinket össztűz alá vigyük (egy helyben maradnak, így meglepetéstámadást indíthatunk ellenük), kipucolhatjuk a szobákat. A Go Commanddal olyan könnyű lesz parancsot adni, mint a fegyverünket elsütni. Így átélhetjük, hogy milyen is a modern háború, és az eseményeket átélők szemén keresztül élhetjük át az iraki eseményeket.

Szóval a Six Days In Fallujah 2022 utolsó negyedévében jön PC-re és konzolokra.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu