Menu

Komoly halasztást kapott a Six Days In Fallujah! [VIDEO]

A kooperatív belső nézetes lövöldözős játék, a Six Days In Fallujah közel egy teljes évvel később fog megjelenni, mint ahogy azt eddig a Highwire Games és a kiadó, a Victura tervezte…

 

A halasztást a játék hivatalos weboldalán jelentette be a Highwire és a Victura, így az új megjelenési időszak (mivel konkrét dátum még nincs) 2022 negyedik negyedéve (tehát valamikor október és december között) lesz PC-n, illetve konzolokon. Valószínűleg a PlayStation 4/Xbox One páros addigra kiesik a pixisből, és nem látunk sok esélyt a Nintendo Switch-re.

Peter Tamte, a Victura vezérigazgatója azt írta a 2009-ben a sajtóba robbant, és már akkor is nagy botrányt keltő koncepcióról (amit igen, lényegében idén hoztak vissza a köztudatba), hogy több emberre, pénzre, és időre lesz szükségük, hogy a valós történeteket jó minőségben újra tudják videojáték formájában alkotni. Emiatt a Highwire Games létszámát meg fogják duplázni, és ez csak egy lépés amögött, hogy a Six Days in Fallujah a katonai lövöldözős játékokba új taktikai, illetve érzésekre ható mélységet hozzon el.

A játék hivatalos jellemzése szerint a tengerészek, katonák és iraki civilek történetét fogja elhozni a Six Days in Fallujah, amiben 1968 óta a legkeményebb utcai, városi harcokat vívják meg. Valós eseményeket fogunk átélni a csapatunk vezetőjeként. Mindegyik küldetés narrátora egy igazi személy lesz, nem pedig valaki kitalált, és közben ugyanazokat a pillanatokat fogjuk átélni, amiről ők mesélnek (mert velük történtek meg a kérdéses események).

Procedurális rendszerekkel is rendelkezni fog a játék, és ezzel az épületek lesznek mindig másképp generálva (ilyen példa a No Man’s Sky bolygói is), és így a harcok kiszámíthatatlanok, sőt, bizonytalanok lesznek, hiszen minden egyes harcba menetelkor más-más pályafelépítés vár ránk, így pedig a Highwire és a Ventura olyan érzést kíván kelteni, mintha valódi harcokban vennénk részt. Hiteles taktikákat alkalmazhatunk, hogy a lázadókkal szemben felül tudjunk kerekedni.

Egy parancssal el lehet intézni, hogy ellenfeleinket össztűz alá vigyük (egy helyben maradnak, így meglepetéstámadást indíthatunk ellenük), kipucolhatjuk a szobákat. A Go Commanddal olyan könnyű lesz parancsot adni, mint a fegyverünket elsütni. Így átélhetjük, hogy milyen is a modern háború, és az eseményeket átélők szemén keresztül élhetjük át az iraki eseményeket.

Szóval a Six Days In Fallujah 2022 utolsó negyedévében jön PC-re és konzolokra.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu