Total War: Warhammer III: Íme Nurgle, a betegség, rothadás és halál Káosz-istenségének pereputtya [VIDEO]

A Warhammer-témájú Total War-széria új epizódja minden korábbinál gusztustalanabb frakcióval gazdagodik.

 

 

A Total War: Warhammer III-ról egész nyáron alig hallhattunk valamit, de azóta sorra érkeznek az érdekesebbnél érdekesebb bejelentések az új helyszínekről és játszható frakciókról. Most a Creative Assembly először enged bepillantást Nurgle világába, amely mindenféle dögletes lényeknek ad otthont, akikkel különösen félelmetes lesz szembenézni a csatatéren…

Nurgle, akit más néven a Dögvész Uraként ismernek, a betegség, a rothadás és a halál Káosz-istene. Teremtményei, szolgái és szövetségesei a mérgezésre és a betegségek terjesztésére specializálódtak, így csapatainknak a ő fizikai támadásaik mellett az általuk terjesztett betegségek ellen is fel kell majd venniük a küzdelmet.

Az ilyen jellegű támadások azonban nem csak a játékos egységeiben tehetnek majd kárt, mivel az ellenfelek számára is előnyöket biztosítanak, ha a csatában helytállnak és terjesztik a betegségeket. Ráadásul az ellenséges csapatokat Ku’gath, a pestis atyja, Nurgle egyik kiválasztott kedvence fogja segíteni, aki előszeretettel osztogatja a mérgeket.

Bár a Total War: Warhammer III érkezése a közönség nagy bánatára késik egy kicsit, nemrég megerősítették a 2022. február 17-i megjelenési dátumot, az Xbox Game Pass-on való landolással együtt. A háborús stratégia és a fantasy keverékének minden bizonnyal sikerül megragadnia a Warhammer-franchise-t már ismerő játékosok figyelmét, így néhány hónap múlva megnézhetjük, hogy a Creative Assembly hogyan teljesít ismét ezen a téren.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu