Call of Duty: Warzone Pacific: késik az új pálya, a Vanguard Season 1-gyel együtt érkezik

A Call of Duty: Vanguard tulajdonosoknak kicsit kevesebbet kell várniuk, hogy kipróbálhassák a battle royale-játék új térképét, a Calderát.

 

 

A Call of Duty: Vanguard november 5-én érkezett, és a második világháborúba való visszatérésével a sorozat régi rajongóinak (is) próbált kedveskedni, azonban az Activision új COD-epizódja nem érte el a korábbi részek kereskedelmi sikerét. Ennek egyik lehetséges oka, hogy kénytelen osztozni a rivaldafényen a Call of Duty: Warzone-nal, a franchise ingyenesen játszható battle royale-játékával.

A Warzone Pacific új térképe, a Caldera megjelenését eredetileg december 2-ára tervezték, ám most az Activision bejelentette, hogy a COD Vanguard Season 1 megjelenésével egyszerre válik majd elérhetővé.

Egy közleményben megerősítették, hogy mind az új szezon, mind az új Warzone-pálya megjelenési dátuma december 9. lesz – kivéve, ha rendelkezel a Call of Duty: Vanguard játékkal, mivel ebben az esetben exkluzív 24 órás hozzáférést élvezel a Calderához, így már december 8-án kipróbálhatod az új pályát.

Az új csendes-óceáni térkép elég lenyűgözőnek ígérkezik, gyönyörű és vadregényes, trópusi növényzettel teli környezetével. Az Activision népszerű háborús franchise-ának legújabb része már elérhető PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X|S-re, ha pedig többet szeretnél megtudni a sorozat második világháborús visszatéréséről, ne feledd elolvasni Call of Duty: Vanguard ismertetőnket!

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu