Tom Holland felidézi az első Pókember fáradalmait

Tom Holland beszélt arról, hogyan próbálta leküzdeni a kimerültséget és a kiégést a Pókember: Hazatérés című film világkörüli sajtókörútja során

 

 

A brit színész gyerekként kezdte a szórakoztatóiparban, amikor a londoni West End-en megkapta a Billy Elliot the Musical címszerepét. 2008 szeptemberében debütált, négy évvel később pedig már az első filmjében, a The Impossible-ben játszott.

Hollandot 2015 júniusában jelentették be a Pókember legújabb megtestesítőjeként, hét meghallgatás és egy Robert Downey Jr. melletti próbafelvétel után. 19 éves volt és viszonylag ismeretlen Hollywoodban. Holland MCU-debütálása az Amerika Kapitány: Polgárháború-ban történt, ami  2016-ban az egekbe repítette a népszerűségét, és a következő évben, az első önálló Pókember-film, a Hazatérés megjelenésével világsztárrá vált. Azóta Holland újra eljátszotta az ikonikus szerepét a Bosszúállók: Végtelen háború, Bosszúállók: Végjáték és a Pókember: Idegenben című filmekben.

A GQ címlapsztorijában a sztár elmondta, hogy az egyik legnagyobb hibája az, hogy lehetetlenül sok embernek szeret megfelelni. Emiatt elmondása szerint gyakran a végkimerülésig dolgoztatja magát a projektjein. A Cherry című filmben a hadsereg veteránját és drogfüggőjét alakító Tom Holland 30 kilót fogyott és hízott vissza, ami alacsony energiaszintet eredményezett. Holland elárulta, hogy a Pókember: Hazatérés első sajtókörútjainak stressze nagyon kiégette.

Nagyon beteg voltam… De nem mondtam nemet. Úgy voltam vele, hogy ‘Meg tudom csinálni, meg tudom csinálni, meg tudom csinálni‘” – mondta Holland a GQ új kiadásában, miközben arról beszélt, milyen nehéz volt kitartani a 17 országot érintő turné alatt. Mire megérkeztek Kínába, Holland annyira kész volt, hogy lesétált a színpadról, hogy elhányja magát. „Nagy nyomás alatt voltam, hogy befejezzem a napi munkát. Ez volt az első alkalom, amikor tényleg úgy éreztem, hogy ‘Nem, most már végeztem. Mindent beleadtam.”„.

A színész elmondta, hogy megtanult kiállni magáért és nemet mondani egy tanácsnak köszönhetően, amit a Bosszúállók szereplője, Elizabeth Olsen adott neki. „Hihetetlen tanácsot adott nekem: a ‘nem’ egy teljes mondat. A ‘nem’ elég” – mondta Holland.

Tom Holland a Pókember: Nincs hazaút című filmben tér vissza, amely december 17-én kerül a mozikba. Holland többször is elmondta, hogy ez a film az utolsó a jelenlegi szerződése értelmében, így a jövője az MCU-ban ezen túl nem világos.

Forrás: GQ

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu