Andrew Garfield elmondta, hogyan viszonyulna az ő Pókembere a Vasemberhez [VIDEO]

És úgy néz ki, hogy ez nagyon különbözne a Tom Holland által alakított Pókemberhez fűződő kapcsolatától

 

A Marvel Moziverzumon belül láthattuk, hogy Tony Stark gyakorlatilag apafigura Peter Parker (Tom Holland) számára, aki még a ruháiban lévő technológiával is támogatja őt. Mégis, amire eddig nem gondoltunk, az az, hogy ez nem jelenti azt, hogy Vasember minden Pókemberrel jól kijönne.

Andrew Garfield egy nemrég a GQ-nak adott interjúban elárulta, hogy szerinte az ő Pókembere nem jönne ki Tony Starkkal, hiszen a rajongók kérdéseire válaszolva elmondta, hogy szerinte az ő karakterét idegesítené Tony egója, bár biztosra sosem tudhatjuk.

Garfield így nyilatkozott: „Határozottan úgy gondolom, hogy Andrew Garfield Pókembere gyanakodna az MCU Vasemberére. Szerintem egy kicsit undorodna a túlzásoktól, a Vasember milliárdos, trilliárdos státuszától. Szerintem ez rossz hatással lenne az én Pókember-verziómra. De talán lenne rá némi hatása. Talán az én Peter Parkerem egy kicsit ráébreszthetné Tony Starkot a saját egoista késztetéseire. Sosem tudjuk meg. Szó szerint sosem fogjuk megtudni. ”

Mint ismeretes, Andrew Garfield korábban A Csodálatos Pókemberben játszotta Peter Parkert. Tudta, hogy egy olyan univerzum része, amelyben nem szerepel Tony Stark vagy a Bosszúállók.

És hát, Garfieldnek igaza van abban, hogy sosem fogjuk megtudni, hiszen még akkor sem, ha a pletykák igaznak bizonyulnak. Lehet, hogy az MCU-ban debütál a Pókember: Nincs hazaút című filmben, de Tony Starkkal nem fog találkozni, mivel Robert Downey Jr. karakterének a Bosszúállókban volt a fináléja, bár sosem lehet tudni, mi történik a Multiverzum-témával.

Andrew Garfield határozottan cáfolta a Nincs hazaút-ban való szereplésével kapcsolatos pletykákat, amit már hónapok óta kommentál. A színész nemrég még azt is elmondta, hogy elege van abból, hogy erről kérdezik.

Forrás: latribuna

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu