A Dragon Age 4 újabb nehézséget szenved [VIDEO]

A Dragon Age 4 kreatív igazgatója több mint 20 évnyi munka után távozik a BioWare-től

 

 

A Dragon Age 4 egyike azoknak a régóta várt játékoknak, amelyek miatt nem egyszer íveltük fel a szemöldökünket. A BioWare új játéka még messze van, de a fejlesztéséről érkező hírek nem csak pozitívak. Egy évvel ezelőtt több alkotó is távozott a projektből, most pedig egy újabb  fontos ember csatlakozott a sorokhoz.

Mint arról beszámoltunk, Matt Goldman bejelentette távozását az Electronic Arts stúdiójától, az iparág veteránja 1998 óta tagja a BioWare-nek, és a Dragon Age-sorozat vezető kreatív igazgatója, amióta 2017-ben előléptették ebbe a pozícióba.

Azárt írok, hogy tudassam veletek, Matt Goldman elhagyja a BioWare-t” – áll a vezérigazgató, Gary McKay által a munkatársaknak küldött e-mailben. „Kölcsönösen megegyeztünk, hogy elválnak útjaink, és ma van az utolsó napja. Megértjük, hogy a távozása hatással lesz rátok, valamint a játék fejlesztésére.” „A Dragon Age magas színvonalú elkészítése iránti elkötelezettségünk még nem teljesült, és nem fogunk olyan játékot kiadni, amely nem felel meg a BioWare elvárásainak. Mi és az EA vezetői abszolút megbízunk a stúdió vezetésében és azokban az emberekben, akik azon dolgoznak, hogy víziónkat tovább vigyük,” – zárja a közleményt.

Egyelőre nem tudni, hogy ki veszi át Goldman helyét, de az új Dragon Age játék sok kérdést hagy maga után. Ne feledjük, hogy  még mindig nincs megjelenési dátum a naptárban, bár nemrég megtudtuk, hogy valószínűleg kizárólag next-genre jelenik meg.

Forrás: vidaextra

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu