A Fall Guys hamarosan új szezonnal és Ghost of Tsushima tematikájú tartalommal tér vissza [VIDEO]

A Mediatonic stúdió egy live stream keretében mutatta be, mi mindenre számíthatunk majd a Fall Guys következő frissítésében.

 

 

A Fall Guys 6. szezonja már nagyon közel van, és ahogy azt már megszokhattuk a Mediatonictól, rengeteg új tartalmat kapnak majd a játékosok. November 30-án próbálhatjuk ki majd mindazt, amit a mai streamben felfedtek: többek között a PlayStation exkluzív Ghost of Tsushima által inspirált skineket.

A PS Plus legtöbbet letöltött videójátéka 5 vadonatúj pályát és akadályt, valamint több mint 250 további „ruhát” kap ebben a „Party Spectacular” névre keresztelt szezonban. Új jutalomszintek is feloldhatunk majd.

A bejelentés leglenyűgözőbb része azonban a crossoverek prezentációja volt: Jin Sakai, a Ghost of Tsushima főszereplője 2 outfit formájában jelenik majd meg a játékban, amibe karakterünket öltöztethetjük.

A Little Big Planetből ismert Sackboy is bemutatkozik a Fall Guysban. December 1-től részt vehetünk majd a játékon belüli Sackboy Challenge-ben, ahol új kihívások várnak ránk, természetesen jól megérdemelt jutalmakkal.

Röviddel az első évfordulója előtt a Fall Guys továbbra is újabb és újabb tartalmakat kínál minden játékosának. Ne feledjük, hogy a játék már úton van az Xbox és a Nintendo platformokra, de késik, és sajnos még mindig nincs megjelenési dátumunk.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu