Készül a Men of War II: íme a trailer és az első részletek a játékról [VIDEO]

Az 1C Company és a Best Way még hitelesebb és szórakoztatóbb Men of War-élményt garantál a PC-s játékosoknak.

 

 

A Men of War széria visszatér. Az 1C Company és a Best Way a Golden Joystick Awards 2021 gálát kihasználva bemutatta az első trailert a Men of War II stratégiai videójátékhoz, amellyel a készítők a 2022-es megjelenésre úgy szeretnék modernizálni a sorozatot, hogy közben nem feledkeznek meg annak gyökereiről sem.

A játék teljesen új, innovatív második világháborús RTS-élményt ígér: több egységet irányíthatunk, különböző specializációkkal, nagyobb történelmi pontosság mellett és ambiciózusabb látványvilággal, illetve hanggal – mindezt a sorozat eredeti varázsával kombinálva, megtartva a többféle stratégiai és taktikai szintet, valamint a rendkívül intenzív csatákat.

 

 

Konkrétan, a megjelenéskor a játékosok két epikus filmes kampányban győzhetik le ellenfeleiket, amelyek főszereplői a szövetségesek és a szovjetek a Harmadik Birodalom ellen a nyugati, illetve a keleti fronton. Visszatér a skirmish mode valósághű térképek széles választékán, és persze élvezhetjük a többjátékos módot is, kooperatív és PvP formában. Az RTS ráadásul teljes modtámogatással jelenik majd meg PC-re.

Végül, az újdonságok közé tartozik, hogy különös hangsúlyt kap a Front Line: egy olyan mechanika, amely még izgalmasabbá és dinamikusabbá teszi az ütközeteket, valósághű háborús stratégiai élményt varázsolva a képernyőre.

 

 

A Best Way grafikai téren is nagy ugrást ígér, továbbfejlesztett látványvilággal, rombolható környezettel és fejlett mesterséges intelligenciával tervezik a rajongók által várva várt klasszikus valós idejű stratégiai játékot. Ígéretük szerint a játékban mindent – hidakat, folyókat, épületeket, erdőket és egyebeket – felhasználhatunk majd a taktikai előny megszerzésére, ami korlátlan stratégiai lehetőségeket nyit majd meg a játékosok előtt.

Az 1C Entertainment reméli, hogy a fentiekkel együtt a felhasználóknak a lehető leghitelesebb és legszórakoztatóbb élményben lehet majd részük a Men of War II-ben. Jövőre kiderül.

Forrás: YouTube, Steam

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu