A Netflixen éled újjá a Power Rangers-franchise

A Power Rangers franchise a Netflixen éled újjá, lefektetve egy vadonatúj univerzum alapjait.

 

 

Miután a Hasbro 2020-ban felvásárolta az Entertainment One-t, a játékműsorok, sorozatok és potenciálisan filmek egész univerzumáról lehetett hallani a Hasbrotól. Egy vadonatúj Power Rangers univerzumot is beleértve, amelyet a Netflix sugároz majd. A hírt Twitteren erősítette meg Jonathan Entwistle rendező, aki azt mondta: „Azt hiszem, nincs miért tovább titkolózni! Az új Power Rangers univerzum a Netflixre költözik.”

Entwistle megjegyzései a Deadline beszámolója után érkeztek, amelyben Michael Lombardo, akit 2020 júniusában az Entertainment One Global Television elnökévé neveztek ki, elmondta, számos forgatókönyvvel és forgatókönyvvel nem rendelkező műsorral rendelkeznek a Dungeons & Dragons, a Monopoly, a Rizikó, a Mouse Trap, a Guess Who?, és természetesen a Netflixre érkező Power Rangers kapcsán is. Az új projekt eredetileg egy reboot film lett volna valamelyik streaming-szolgáltatón. Hozzátette: „Amióta Jonathannal létrehoztuk a Power Rangerst, valójában egy egész világra kiterjedő megközelítést választottunk. Ez nem csak egy sorozat, hanem előbb műsorok, majd filmek, és néhány gyerekműsor is születne a kezdeményezésből. Remek írópartnert találtunk Entwistlenek, akivel jól kijönnek. A Netflix izgatott, mi is izgatottak vagyunk, reméljük, hamarosan hírekkel jelentkezünk” – mondta Lombardo.

A Power Rangers eredetileg a Super Sentai nevű japán franchise-on alapult, és a 90-es évek elején jelent meg a tévében. A sorozatot a Bandai által annak idején válogatott akciófigurák és játékok kísérték, és 2001-re a franchise több mint 6 milliárd dolláros játékeladást generált. Jonathan Entwistle-t eredetileg egy új Power Rangers-filmhez hozták összefüggésbe, amelyet a Paramount Pictures-szel két éve terveztek, de arról még nem érkezett hír, hogy az ötlet átkerült-e a Netflix-univerzum egy részére. Arról sem esett már hír, hogy pontosan mikor érkeznek az új filmek és sorozatok.

Forrás: TechUnwrapped

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu