Sorra mentik meg a rajongók a Playstation 3-mas játékok online szervereit

A hivatalos szervereket ugyan már lezárták, a rajongók egy csoportja úgy döntött, hogy nem hivatalos szervereket hoznak létre, hogy továbbra is játszhasson a PlayStation 3-mas játékokkal.

 

 

A PS3-korszakban sok játékos élvezte a multiplayer játékokat különféle konzolokon. Néhány ilyen játék évekkel ezelőtt bezárta a szerverét, de ez nem tántorította el a közösséget, és új módot találtak a MotorStorm, a Killzone 2, a Warhawk, a SOCOM Confrontation, a Twisted Metal Black és a Calling All Cars esetében is, hogy online folytathassák a játékot!

Ezt a bravúrt a PSONE (PlayStation Online Network Emulation) csoport érte el, akiknek sikerült nem hivatalos szervereket létrehozniuk anélkül, hogy a játékosoknak hozzá kellett volna nyúlniuk a konzolhoz vagy a játékszoftverhez. Azonban meg kell jegyezni, hogy a fő és a másodlagos DNS néhány számát módosítani kell, hogy a rendszer ezekre a szerverekre vigyen el minket a PlayStationtől távol. A csoport még nem hagyta abba a munkát, és azt tervezik, hogy megőrzik a PS3-as játékok összes szórakoztatását. A 3DJuegos beszámolója szerint a PSONE ezt a vonalat olyan játékokkal folytatja, mint a Resistance, a Wipeout HD és még a PlayStation Home rendszer is, amely a konzol korai éveiben volt aktív. A PSONE továbbá nem fogad el adományokat, céljuk ugyanis nem pénzügyi alapokon nyugszik.

Végül is nem meglepő, hogy a játékosok szeretnének visszatérni a PS3 játékok többjátékos szekciójába. A Sony megerősítette a GTA Online szerverek bezárását a konzolon – ez még idén megtörténik -, és tavaly nyáron úgy döntöttek, hogy befejezik a Metal Gear Solid V és a Metal Gear Online online használatát.

Forrás: Thesixthaxis

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu