Kathleen Kennedy szerint a Star Wars karaktereinek van jövője

Kathleen Kennedy a Star Wars trilógia szereplőinek jövőbeli projektjeivel kecsegtetett

 

 

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy, aki nemrég újabb három évvel meghosszabbította szerződését a céggel, egy új interjúban utalt arra, hogy a Star Wars világa nem utoljára látta a folytatás hőseit, Rey-t, Finnt és Poe-t. Bár egyelőre úgy tűnik, hogy nincsenek konkrét tervek a saga lezárását jelentő Ellenállás-hősökkel kapcsolatban, úgy tűnik, a Lucasfilm érdekelt a történetük meghosszabbításában.

Kennedy az Empire magazinnak nemrégiben adott interjújában válaszolt a folytatás szereplőinek kérdésére. „Természetesen ezek nem olyan karakterek, akiket el fogunk felejteni” – mondta Daisy Ridley Reyjéről, Oscar Isaac Poe-járól és John Boyega Finnjéről. „Tovább fognak élni, és ezek a beszélgetések a kreatív csapattal is zajlanak„.

Mióta a Skywalker kora 2019-ben gyenge kritikai visszhangot kapott, a Star Wars-franchise átállt arra, hogy a Disney+ tévésorozatokon keresztül fedezze fel a galaxisát, beleértve a közelgő Boba Fett könyvét és a várva várt Obi-Wan Kenobi-sorozatot. A Rogue Squadron, a Skywalker kora után a következő Star Wars-mozifilmnek szánt filmet nemrég kivették a Disney gyártási ütemtervéből, mivel a rendezőnő, Patty Jenkins időbeosztásával ütközött.

Egyelőre nem világos, hogy a Lucasfilm a folytatásban szereplő karakterek történetét új filmekben, Disney+ tévéműsorokban vagy animációs formában kívánja-e folytatni. Ahogy arról a Slash Movie is beszámolt, úgy tűnik, a folytatás egyik sztárja sem érdekelt különösebben abban, hogy újra eljátssza Star Wars-szerepét, különösen, ha az a kis képernyőre készülne. Oscar Isaac és John Boyega nyíltan elmondták, hogy nem érdekli őket a Disney+ sorozatokban való szereplés, míg Daisy Ridley úgy nyilatkozott, hogy szerinte a Rise of Skywalker nagyszerű lezárása volt Rey történetének.

Elképzelhető, hogy a triót újra válogatják idős szerepekben, vagy animációs sorozatokban jelenítik meg, ahogyan azt a Clone Wars-trilógia előzményfilmjével tették 2008-ban. Sőt, Poe Dameron már a Star Wars: Ellenállásban is feltűnt mellékszereplőként. Az animációs sorozatban olyan karakterek is szerepeltek, mint Hux tábornok, Phasma kapitány vagy éppen Leia tábornok.

Forrás: noticiasdelmundo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu