A Call of Duty: Vanguard problémákkal és váratlan leállásokkal szenved

A Sledgehammer ideiglenesen eltávolította a Secrets of the Pacific-et a Call of Duty: Vanguardból

 

 

A Call of Duty: Vanguardnak nem áll jól a 2021-es év. A Sledgehammer Games Call of Duty: Vanguardja az eladási számokat tekintve rosszul indult, és kritikailag  bár élvezetes élményt nyújt, nem sikerült megnyernie a játékosokat. Legalábbis nem annyira, mint a korábbi játékok vagy maga a Call of Duty: Warzone.

A stúdió továbbra is frissíti a címet különböző finomítások végrehajtásával, de ezen a héten váratlan problémákkal szembesültek a „Secrets of the Pacific” esemény elindítását követően. Ez az esemény, amely a battle royale-t is magában foglalja, számos, széles körben elterjedt problémát és valamint alkalmazásösszeomlást okoz.

Emiatt a Sledgehammer úgy döntött, hogy a megoldás megtalálásáig letiltja az eseményt a Vanguardban. Az esemény néhány kihívást tartalmaz, amelyek teljesítése esetén további részletek derülnek ki a Calderáról, a Warzone új térképéről. Ha már teljesítetted a kihívásokat és haladtál a térképen, ne aggódj, mert a közösségi médiában is megerősítették, hogy a haladás megmarad, és ugyanúgy fog megjelenni, amikor az esemény újra aktív lesz.

Az Activision legújabb háborús játéka a hónap elején jelent meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X|S-re.

Forrás: areajugones

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu