A Dying Light 2 egy új térképpel invitál minket a nyílt világba [VIDEO]

A Techland megosztotta a Dying 2 Know More új epizódját

 

 

A Dying Light 2 már csak három hónapra van a PC-s és konzolos megjelenésig, a Techland pedig folyamatosan osztja meg az információkat a folytatásról, amely a legjobb parkour és zombiakciót hozza vissza egy nyitott világban, amelyet nemcsak narratívan, hanem strukturálisan is befolyásolnak majd a döntéseink.

A Dying 2 Know More, a franchise hivatalos csatornáján futó Stay Human videóműsor új epizódjában Thomas Gerbaud-val, a Dying Light 2 világrendezőjével készült interjúban további részletek derültek ki a folytatásról.

A legjelentősebb újdonságok között szerepel a nyitott világ fontossága. Beszélgetések lehallgatásával, a városban szétszórt graffitik felfedezésével vagy titkos hangszalagok gyűjtésével jutunk majd információkhoz. A módszerek nem túl innovatívak, de Gerbaud szavai alapján az egész azt sugallják, hogy a város egy élő helynek fogja érezni magát, amit érdemes lesz felfedezni, hogy magunkba szívjuk a történetét, ami a propagandával és a mellékszálakkal is bővülni fog, amelyekkel találkozunk majd.

Emellett a különböző frakcióknak is kiemelkedő jelentőségük lesz. A frakciók által ellenőrzött különböző területeken túlmenően közvetlenül befolyásolni fogják a környezetet. A békefenntartók például egy elhagyott hajót alakítottak át bázisukká, így bár kívülről ellenségesnek tűnik, belül rengeteg nem katonai védelemmel kapcsolatos dolog zajlik majd, amit felfedezhetünk.

A Dying Light 2 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switch-re, ahová a cloud playnek köszönhetően jut el.

Forrás: alfabetajuega

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu