A Mattel és a Milestone kiadja a Cadillac Seville By Gucci-t a Hot Wheels Unleashedben [VIDEO]

Száguldj gyorsan és divatosan a Gucci és a Hot Wheels segítségével

 

 

A világ vezető versenyjáték-fejlesztője ma egy trailert tett közzé, amelyben bemutatja a Hot Wheels Unleashed egyik legjobban várt autóját, a Gucci által készített Cadillac Seville 1:64-es méretarányú másolatát. A miniatűr jármű, amely fizikai formátumában a Gucci és a Hot Wheels Unleashed együttműködése, a 70-es évek végi stílus paradigmatikus kifejezését idézi fel, és az eredeti autóval a ház előremutató gondolkodásának bizonyítéka. A Mattel Creations legutóbbi, a Signature centenáriumának megünneplésére készült példányára nagy volt a kereslet az autórajongók, és a divat szerelmesei körében, és a limitált kiadású miniatűr jármű szinte azonnal elfogyott.

A Hot Wheels a világ első számú eladott játékaként világelső a játékjárművek kategóriájában. A Hot Wheels az elmúlt ötven évben legendás dizájnjával és epikus teljesítményével bizonyította befolyását az autókultúrára. Napjainkra a Hot Wheels globális franchise-erőművé vált, élő és virtuális eseményekkel szinte minden kontinensen, keresett fogyasztói termékekkel és élvonalbeli együttműködésekkel, első számú tartalomcsatornával a YouTube-on és még sok mással. Miközben a Hot Wheels másodpercenként 16,5 Hot Wheelt ad el, és eddig több mint 8 milliárd autót értékesített, a márka tovább bővíti jelenlétét a digitális játékokban, és sikeresen jelen van a mobil, konzol és PC platformokon.

A Hot Wheels Unleashed lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy úgy vezessék az autókat, mintha a legendás mini játékjárművekkel játszanának. A játékmenet adrenalinnal teli versenyzéssel, a különböző tulajdonságokkal és egyedi jellemzőkkel rendelkező Hot Wheels járművek széles választékával várja a játékosokat. A játékosok különböző megjelenésekkel és lenyűgöző, hétköznapi helyszíneken kialakított pályákkal, különleges szakaszokkal és interaktív tárgyakkal szabhatják testre a játékmenetet. A játék egy forradalmi pályaszerkesztővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármilyen játékkörnyezetben egyedi és testreszabható pályákat hozzanak létre, és megosszák azokat a játékközösséggel. A mai naptól kezdve minden játékos, aki bejelentkezik a Hot Wheels Unleashed játékba, minden platformon ingyenesen megtalálja az új autót a gyűjteményében.

Ha még nem láttad a filmet, olvasd el kritikánkat az új Ridley Scott-filmről, A Gucci-házról.

A Hot Wheels Unleashed, az új akciódús, árkád stílusú versenyjáték már elérhető PlayStation5, PlayStation4, Xbox X|S Series, Xbox One konzolokra, Nintendo Switch-re és PC-re.

Forrás: allgamersin

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu