A Devil May Cry 5 dizájnere bemutatja, mennyire könnyen megy a játék Steam Decken [VIDEO]

A Valve régóta várt kézikonzolja, a Steam Deck 2022 februárjától érkezik, feltéve, ha addigra sikerül úrrá lenni a játékipart sújtó ellátási válságon.

 

 

A Valve felrázta az iparágat, amikor bemutatta a Steam Decket, amellyel nem kevésbé ambiciózus célt vállaltak, mint azt, hogy a Steam könyvtárunkat a tenyerünkbe helyezzék. A vállalat nagy eladásokat vár a konzoltól, és a várakozások a Valve hardverén futó ismert játékok bemutatásával is igyekeznek fokozni.

A konzolt már számos játékfejlesztő dicsérte; ezúttal a zseniális Devil May Cry 5 mögött álló csapat volt az, akik megmutatta a kézikonzolban rejlő lehetőségeket. A Capcom által megosztott videóban a Steam Decken futó játék egyes pillanatait láthatjuk, ahogy a különböző karakterek kombókat összekapcsolva küzdenek.

Ráadásul nem más, mint a játék vezető dizájnere tartja kezében az irányítást, így engedve bepillantást abba, milyen érzés egy olyan játékkal játszani a Valve hardverén, amely ennyire gyors reflexeket és professzionális irányítást igényel. A videóban számos különböző támadást láthatunk, amelyek próbára teszik a kontroller képességeit, de remekül sikerül kivitelezni őket a konzolon.

A Devil May Cry 5 az utóbbi idők egyik legjobb hack and slash játéka, ám sajnos még várnunk kell, hogy a Steam Deckünkön is kipróbálhassuk. A Valve ugyanis a hónap elején megerősítette, hogy az ellátási válság befolyásolta a gyártási folyamatot, így a megjelenést kénytelenek voltak 2022 februárjára csúsztatni.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu