A hivatalos Gran Turismo 7 kormánykerék többe kerül, mint egy PS5 [VIDEO]

A Fanatec bemutatta a Gran Turismo DD Pro-t, egy kizárólag PlayStationhöz licencelt perifériát

 

 

Ha Ön rajong az autós játékokért, akkor tudja, hogy a szimulátoros vezetés élménye a volán mögött az egyik legkielégítőbb és legkülönlegesebb élmény az otthoni szórakozásban. A Gran Turismo 7 megjelenéséig kevesebb, mint három hónap van hátra, és ha már nagyon várod, akkor láthattad, hogy a perifériák tekintetében többféle lehetőség is van a piacon, még akkor is, ha a játék a DualSense kontroller jó kihasználását ígéri.

Ettől a héttől kezdve ez a lista egy új taggal bővült: Gran Turismo DD Pro. Ez a Fanatec által bemutatott kormánykerék, amelyet a Polyphony Digital franchise hivatalosan licencelt. Az előrendelések mától élnek, az ára pedig az egekbe szökött egy next-gen konzol ára fölé: A legolcsóbb csomag 699,95 euró, a legdrágább pedig 969,85 euróra emelkedik.

A kormánykerék Direct Drive technológiával rendelkezik, amely javítja az erővisszacsatolást, a perem ellenállásának érzetét az autó pályával való érintkezésétől és a különböző erőhatásoktól függően. Állítólag ez a legsimább és legdinamikusabb a piacon, valamint más figyelemre méltó tulajdonságokkal is rendelkezik, mint például acélszerkezet, mágneses érzékelők és merevebb rugó a fékpedálban a valósághűbb élmény érdekében. A pedalboard azonban a legalapvetőbb változatban nem tartalmaz kuplungot, bár a magasabb árú csomagban elérhető.

A Gran Turismo DD Pro kompatibilis a PlayStation 4-gyel és a PlayStation 5-tel, azokkal a platformokkal, amelyekre Kazunori Yamauchi játékának hetedik része megjelenik. De PC-vel is kompatibilis, legalábbis a legtöbb elérhető autóversenyzős címmel, ahogy a hivatalos weboldal állítja.

A Gran Turismo 7 2022. március 7-én  jelenik meg PS4-re és PS5-re. A játék megpróbálja majd visszahozni azt az élményt, amit a rajongók az első részekben szerettek, és nagy hangsúlyt fektet majd a gyűjthető játékokra és a több egyjátékos tartalomra. A felhasználók azonban elégedetlenek azzal, hogy az egyénileg élvezhető módok többségéhez állandó kapcsolatra lesz szükség.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu