Új Mátrix: Feltámadások teaser érkezett, eddig nem látott jelenetekkel! [VIDEO]

MOZI HÍREK A Mátrix: Feltámadások új teaserje bepillantást enged a lebilincselő akciójelenetekbe és az álomszerű látványvilágba.

 

 

Felbukkant egy újabb Mátrix: Feltámadások előzetes, amely – többek között – további bepillantást enged a film különböző akciójeleneteibe és spéci effektusaiba, úgymint a lövedékek elhárítása és a rakéták megállítása. A felvételek legérdekesebb eleme azonban az a csodálatosan szürreális képi világ, amely az új Mátrix-filmez jellemzi majd, miközben láthatjuk, amint Keanu Reeves ismét megpróbálja feltárni az igazságot.

Az első Mátrix számos utalást tett Lewis Carroll Alice Csodaországban című művére, és úgy tűnik, hogy a közelgő folytatás még rá is tesz egy lapáttal, hiszen az új teaser mindenféle csavaros, bizarr képeket és álomszerű látványt mutat be, ahogy Neo összefog egy lázadókból álló bandával, hogy újra szembenézzen a végzetével.

A Mátrix: Feltámadások a negyedik film a franchise-ban, és az 1999-es Mátrixban megalapozott történet folytatásának tekinthető. Az első rész után húsz évvel játszódó franchise, amely az ezredfordulón meghatározta a popkultúrát, visszatér ebben az észbontó akcióval és epikus léptékkel teli új kalandban, amely egy ismerős, de még provokatívabb világban veszi fel a fonalat, ahol a valóság szubjektívebb, mint valaha, és az igazság meglátásához csak az kell, hogy felszabadítsuk az elménket.

Bár a projekt eddig meglehetősen titokzatos maradt, most már sokkal többet tudunk a cselekmény irányáról: a film azzal kezdődik, hogy Neo immár Thomas A. Andersonként él egy látszólag hétköznapi életet San Franciscóban, ahol a terapeutája baljós kék pirulákat ír fel neki. Bár nem emlékszik korábbi kalandjaira, megjelenik egy fiatal Morpheus, aki felajánlja neki a piros pirulát, és ezzel újra megnyitja elméjét a Mátrix világa előtt.

A Mátrix: Feltámadása világpremierje 2021. december 18-án lesz San Franciscóban, a Warner Bros. Pictures pedig a tervek szerint 2021. december 22-én mutatja be a mozikban. A filmet az Egyesült Államokban ugyanezen időponttól kezdve egy hónapon át digitálisan is streamelni fogják az HBO Maxon.

Forrás: One Take News

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu