Uncharted: Legacy of Thieves Collection: hamarosan megtudjuk, mikor érkezik?

A korhatáros besorolás általában egy játék közel kész állapotát hivatott jelenteni, és ebben biztosan nem tekinthetjük kivételnek az Uncharted 4: A Thief’s End és az Uncharted: The Lost Legacy párosának portjait tartalmazó kollekciót sem.

 

 

A szeptemberben bejelentett Uncharted: Legacy of Thieves Collectiont először az ausztrál bizottság vizsgálta meg, most azonban az amerikai ESRB is kiértékelte a Naughty Dog játékainak PlayStation 5-ös (majd később PC-s) átiratát. Az értékelést szó szerint közöljük: „Ez az Uncharted-franchise két akció-kalandjátékának gyűjteménye. A játékosok Nathan Drake és Chloe Frazier szerepébe bújnak, akik értékes ereklyék után kutatnak, miközben gonosz ellenfelekkel küzdenek. A játékosok harmadik személyű perspektívában romokat fedeznek fel, kincseket gyűjtenek, és harcolnak az ellenséges katonákkal és más emberi karakterekkel.

A karakterek pisztolyokkal, gépfegyverekkel, sörétes puskákkal, gránátokkal és pengékkel támadnak egymásra; a harcot valósághű lövések, nagy robbanások és vérpermetező effektek tarkítják. Egyes területeken a játékosok lopakodó leütéseket és/vagy közelharci támadásokat (pl. nyaktörés, ökölharc, kardvívás) használhatnak az ellenség harcképtelenné tételére. Néhány jelenetben a karaktereket leszúrják vagy bunkósbottal ütlegelik; néhány jelenetben holttestek vagy sebesült karakterek láthatók vérfoltos bőrrel/ruhával. A játék során a karakterek cigarettáznak vagy szivaroznak; néhány jelenetben a karakterek sört vagy whiskyt isznak. A párbeszédekben a „s__r” és a „s___fej” szavak is előfordulnak.”

Jelenleg csak annyit tudunk, hogy az Uncharted: Legacy of Thieves Collection valamikor 2022 elején jut el PlayStation 5-re, és valószínűleg csak utána lehet szó a PC-s változatról. A Sony esetében ugyanis nem valószínű, hogy egyszerre kiadják a PS5 és a PC portot, anyagilag ugyanis a várakozás éri meg nekik. Ezzel is próbálva átcsalogatni a közönséget a Steamről a PlayStation Store-ra. 

De akkor tippeljünk: bejelentés a The Game Awardson (két hét múlva lesz), megjelenés pedig valamikor februárban, mert egyre több játék tervezi az akkori rajtot. A GeForce Now-szivárgás szerint február 7-én jöhet…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu