A Capcomnál már tervezik a Street Fighter-franchise jövőjét

Luke óriási hatással lesz a Street Fighter franchise- jövőjére – mondta a Capcom fejlesztő cég, hozzátéve, hogy hamarosan elkezdenek a franchise-zal kapcsolatos projektjeikre összpontosítani.

 

A Street Fighter V volt talán az utolsó játék a bunyó szerelmeseinek, amely tényleg rá tudta venni őket arra, hogy kezükbe vegyék a kontrollert. A Capcom fejlesztőcég pedig próbálja fenntartani az érdeklődést azzal, hogy időről időre újabb frissítéseket, karaktereket mutatnak be és azzal is, hogy jótékonysági rendezvényeket tartanak. A játék 2016-os kiadása után most úgy tűnik, a fejlesztők elkezdnek az újabb Street Fighter projektekre fókuszálni, sőt: már most csepegtettek néhány infót a rajongóknak.

A játékhoz nemrégiben jelent meg az őszi frissítés, amelynek egyik fontos pontja volt, hogy Luke karaktere is feltűnt a harcosok között. Ez a karakter így kiegészíti a játszható karakterek összességét, amellyel kikövezik az utat a folytatásnak. A fejlesztők szerint habár tényleg ez a Street Fighter V digitális eseményeinek vége, ez inkább csak egy kis szünet, mint búcsú.

Luke fontosságára  a franchise jövőjében már korábban is felhívta a figyelmet Shuhei Matsumoto producer, aki ekkor így nyilatkozott: „Luke egy fontos karakter, aki a következő Street Fighter projektben biztosan fel fog tűnni. Ki fogom próbálni, úgyhogy reméljük, mindenki kipróbálja, amikor debütál a Street Fighter V-ben!” A Capcom nem erősítette még meg a Street Fighter 6-ot megjelenését, de már nyitottnak mutatkozik a folytatás előtt.

Ezért várnunk kell, hogy megismerjük a terveket. Ugyan van némi bizonytalanság a Street Fighter-franchise jövőjét illetően Yoshinori Ono távozása után, aki a Polygon szerint 30 évig dolgozott a Capcomnál. Ennek ellenére egyértelmű, hogy a legújabb rész sokat adott a játékosoknak, különösen az online szekcióval.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu