A Netflix The Witcher sorozata egy legendás szörnyeteget mutat be az új évadban [VIDEO]

A The Witcher sorozat megmutatja nekünk a Myriapodot, a Blood Origin befejezi a forgatást

 

 

Már csak három hét van hátra a The Witcher-sorozat második évadáig, amely Geralt of Rivia, Ciri és Yennefer visszatérését hozza el a Netflixre a jövő hónapban. Az új epizódok hivatalos trailerében már láthattuk, hogyan is néz ki, de a hivatalos csatornák most beindították a promóciós gépezetet, így néhány további részletet is megtudhatunk.

Mindenféle habozás nélkül, a sorozat saját fiókja megosztott egy alig húsz másodperces videót, amelyben egy új szörnyeteggel, a The Myriapoddal, vagyis a hivatalos fordítás hiányában myriapoddal ismerkedhetünk meg. Ez emlékeztethet minket a CD Projekt játékának legutóbbi kiegészítőjében, a Blood and Wine-ban megélt szembesülésekre, de úgy tűnik, inkább Andrzej Sapkowki (a könyvek szerzője) történeteinek leírására utal, ahol a witchernek egy adott pillanatban hasonló lénnyel kell szembenéznie.

A jelenet egybecseng a sorozat felelőseinek ígéreteivel, akik már egy ideje biztosították, hogy a második évadban több harcot fognak beépíteni, mivel az első évad rajongóinak nagyon ismételt kérése volt.

A fő sorozat mellett érdemes megjegyezni, hogy készül egy minisorozat is, a Blood Origin, amely 1200 évvel korábban játszódik, amikor a szörnyek, emberek és elfek világa eggyé olvad, és megjelenik az első warlock. A forgatás befejeződött, amit a showrunner Declan de Barra is megerősített, aki nyitva hagyja az ajtót a további évadok előtt.

A Netflix The Witcher című sorozatának második évadának premierje december 17-én lesz a platformon.

Forrás: culturaocio

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu