Jövő áprilisban jelenik meg a 13 Sentinels: Aegis Rim Nintendo Switchen [VIDEO]

A Vanillaware stúdió megosztott egy videót, amelyből az derül ki, hogy a 13 Sentinels: Aegis Rim jövő áprilisban érkezik Nintendo Switchre.

 

 

A Vanillaware napjaink egyik legizgalmasabb stúdiója, amely könnyedén képes feledhetetlenné tenni a kalandjait a játékosok számára. Beleértve új játékukat, a 13 Sentinels: Aegis Rim-et, amely az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb játéka lett. A sci-fi kaland cselekménye ugyanis rendkívül sokrétű, az abban bemutatott fordulatok pedig egészen az élmény végéig feszültségben tartanak bennünket.

A Nintendolife közlése szerint a 13 Sentinels: Aegis Rim játék jövő év április 12-én érkezik Nintendo Switchre. A játék eddig PS4-exkluzív volt, de nagy eladásokat és még jobb kritikákat ért el, mondván, a játék egy azonnali klasszikus, amely tudja, hogyan keverje a stratégiai feladatokat a szerepjátékos kalandokkal. A 13 Sentinels: Aegis Rim pedig egy videóval erősítette meg a Nintendo Switches megjelenésének hírét, amelyben egyébként mind a karakterek, mind pedig az akciójelenetek egyaránt láthatóak.

A 13 Sentinels: Aegis Rim 2022. április 12-én jelenik meg. Ezzel ez lesz a Vanillaware első játéka, amely Nintendo hibridre is megjelenik. A 13 Sentinels: Aegis Rim még a fejlesztő számára is különleges játék volt, maga a rendező is elismerte, hogy nehéz lenne „ugyanígy játékot létrehozni”.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu