A Pókember: Nincs hazaút legfrissebb TV-spotjában feltűnik Jamie Foxx, mint Electro [VIDEO]

MOZI HÍREK – Új felvételeket láthattunk Jamie Foxxról Electro szerepében a Pókember: Nincs hazaút című film IMAX-reklámjában.

 

 

A Pókember: Nincs hazaút új tévéreklámjában egy ismerős gonosztevő nézi lenyűgözve az új világot, amiben találta magát. Jamie Foxx, aki korábban Andrew Garfielddel együtt játszotta a főgonosz Electro szerepét A csodálatos Pókember 2-ben, egyike azon színészeknek, akik a Pókember-filmek alternatív franchise-aiból visszatérnek a Nincs visszaútban, a jövő hónapban. Egy rövid pillantást már vethettünk rá a nemrég megjelent második teljes trailerben.

Most újabb felvételek láttak napvilágot Jamie Foxxról Electro szerepében. Mindez egy új, a tévé számára kiadott 30 másodperces reklám részeként került elő, amely az interneten kering, és az IMAX megjelenés népszerűsítésére készült. A tévéreklámban Electro látható, amint megcsodálja új otthonát, valamint azt, hogy mi mindent lehet még potenciálisan csinálni ebben az új „multiverzumban”. Ahogy a trailerben mondja:

„Nézd meg ezt a helyet, és ezt a sok lehetőséget”.

Doctor Octopus (Alfred Molina) is szembekerül a spotban Tom Holland által alakított Peter Parkerrel, bár ezt a felvételt már a többi teaserben és trailerben is láthattuk nem egyszer. Egyesek úgy spekulálnak, hogy Doc Ock és Peter akár együtt is dolgozhatnak, miután a gonosz rájön, hogy nem ugyanazzal a Peter-verzióval van dolga, mint a saját univerzumában. Egy másik hirdetés Tobey Maguire Pókemberére utal, ahol Doc Ock egyenesen azt mondja, hogy ez nem az a Peter Parker, akit ő ismer.

Azt már tudjuk, hogy a Pókember: Nincs visszaút című filmben több gonosztevő is felbukkan a két korábbi Pókember-filmes franchise-ból. A nagy kérdés, ami még sokakban felmerül, hogy az említett filmek Pókemberei is feltűnnek-e majd. Nem titok, hogy Tobey Maguire-ról és Andrew Garfieldről sokan pletykálják, hogy esetleg összeállnak majd Tom Hollanddal a Nincs hazaútban. Ugyanakkor egyikük sem szerepelt közvetlenül egyik reklámban sem, ami néhány rajongót arra késztet, hogy elgondolkodjanak, vajon benne lesznek-e egyáltalán a filmben…

Maguire nyilvánosan nem foglalkozott ezekkel a pletykákkal, de ez részben annak köszönhető, hogy a színész mostanában amúgy is nagyon visszafogottan viselkedik. Eközben Garfield többször beszélt már közvetlenül a pletykákról, de a maga részéről határozottan tagadja azokat. Miután hónapokig folyamatosan tagadott különböző interjúkban, Garfield nemrég úgy döntött, hogy elege van, és bejelentette, hogy „befejezte” a filmről való beszédet. Jelenleg csak azt szeretné, ha az emberek kivárnák, hogy mi történik, amikor a film megjelenik.

A Pókember: Nincs hazaút magyarországi premierje 2021. december 16-án várható.

Forrás: Twitter, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu