A Psychonauts 2 az év játéka az Xbox-főnök Phil Spencer számára [VIDEO]

Spencer elmondta, hogy rajong a Double Fine-ért, és úgy véli, hogy a Psychonauts folytatása a legjobb játék, amit Tim Schafer stúdiója valaha kiadott

 

 

A Psychonauts 2 nemrég kapott jelölése a The Game Awards 2021-es díjátadón az év játékának járó díjra senkit sem érhetett váratlanul. Tim Schafer új címe akcióval és olyan környezetekkel győzött meg minket, amelyeket a legapróbb részletekig fel akarsz fedezni. Úgy tűnik azonban, hogy a Double Fine-nak van egy másik nagy rajongója is.

Maga az Xbox-főnök Phil Spencer is a stúdió játékainak szerelmesének vallotta magát a Major Nelsonnal folytatott beszélgetésben, amelyről a Pure Xbox számolt be, és amelyben Spencer bevallja, hogy szerinte mi lesz az év játéka. „Őszintén szólva számomra valószínűleg a Psychonauts 2 az év játéka, egyszerűen fantasztikus játék. Véleményem szerint, mint Double Fine-rajongó, ez a legjobb játék, amit valaha kiadtak” – mondta Spencer.

Spencer nem csak a Double Fine eredeti franchise-ának legújabb részével játszott, de azt is megosztotta, hogy a Psychonauts 2 megjelenése előtt úgy döntött, hogy újra végigjátssza a 2005-ös klasszikust, a visszafelé kompatibilitáson keresztül, és bevallotta, hogy lenyűgözte, miután ennyi idő után újra átélte az eredeti kalandot.

A Psychonauts 2 a megjelenése óta számos gratulációt kapott, többek között a PlayStation Studios elnökétől, Hermen Hulsttól. Tim Schafer munkája nem csak a látványról és a játékmenetről szól. Arra is törekszik, hogy nagy tisztelettel és természetességgel kezelje a mentális egészségügyi problémákat, normalizálva a terápia igényét.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu