A Battlefield 2042 kevesebb aktív játékost gyűjt Steamen, mint a Farming Simulator 22

A legújabb Battlefield kevesebb felhasználóval zárta a múlt hetet, mint a farmszimulátor

 

 

A Battlefield 2042-ről nem érkeznek jó hírek. A rengeteg indulási probléma mellett még a Peppa Pig játékok is jobb értékeléssel rendelkeznek, mint az Electronic Arts új címe, amely az első napokban felkerült a legrosszabb értékelésű játékok listájára is a Steamen.

Éppen a Steamről van szó, hiszen a legfrissebb eladási és játékos adatok szerint a Farming Simulator 22 több játékost gyűjt, mint a DICE lövöldéje. Legalábbis erre utalnak a SteamDB által gyűjtött múlt heti adatok, amelyek még magasabb csúcsot mutatnak az egyidejű játékosok számában.

Az elmúlt hét napban a farmmenedzsment játék volt a legkelendőbb cím, a lövöldözős játék a második helyre csúszott vissza. A Farming Simulator 22 a megjelenés napján, november 22-én 93 782 aktív felhasználót gyűjtött össze, míg a Battlefield 2042-nek ugyanebben a mérésben 19-én, a globális megjelenéskor ennek a felével kellett beérnie.
Ráadásul a két játék nagyon hasonló csúcsot ért el; a Battlefield 2042 105 397, míg a Farming Simulator 105 636 játékost számlál. Meg kell jegyezni, hogy ezek az adatok csak a Steam platformra vonatkoznak, tehát nem tartalmazzák a konzolokon és az Originben, az EA PC-s játékplatformján játszókat. Mégis meglepő azonban, hogy egy nagynevű stúdió játéka a PC-s játékok legnépszerűbb platformján le lett körözve.

Az EA címét sok kritika éri a megjelenés állapotáért, és számos frissítést kap a korai időszakban, de az erősségei és gyengeségei túlmutatnak a technikai problémákon és a teljesítményen.

Forrás: tarreo

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu