A Dying Light 2 befejezi a fejlesztést, de a Techland zombi-akciója még sok munka előtt áll

A Dying Light 2 két hónappal a játék megjelenése előtt eléri a Gold státuszt

 

 

Még néhány hónap van hátra, mire itthon is élvezhetjük az ígéretes Dying Light 2-t, de a Techland csapata már elvégezte a házi feladatát, és most bejelentették, hogy befejezték a várva várt, nyitott világú akció-horror kaland fejlesztését. „Nagyon izgatottak vagyunk, és most már érezzük, hogy tényleg megtörténik” – mondta Tymon Smektala vezető játéktervező.

Ennyi év kemény munkája után büszkén várjuk a Dying Light 2 Stay Human megjelenését” – tette hozzá . Az arany státusz elérése azonban nem jelenti azt, hogy a Techland február 4-ig ül a babérjain. „A játék készen áll, de nem lassítunk […] az, hogy a játék két hónappal a megjelenés előtt elkészült, nagyszerű jel, de ez nem jelenti azt, hogy a munkánk itt véget ér. Még mindig vannak javítások és finomítások, amiket hozzá kell adni” – teszi hozzá a hivatalos közleményben. A Dead Island-ért is felelős lengyel stúdió ezeket a heteket arra fogja felhasználni, hogy jól megvizsgálja a közösség visszajelzéseit, bár „az alap szilárd”, és  mindenki „nagyon büszke az egész csapatra”.

Érdekességként az elmúlt hetekben a Techland azt is elárulta, hogy terveznek egy kooperatív játékot a Dying Light 2-ben különböző karakterosztályokkal, bár egyelőre ez az ötlet nem öltött formát. Emlékeztetőül: a játék a tervek szerint PC-re, next-gen konzolokra, PS4-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switch-re jelenik meg felhős játékon keresztül.

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu