A Bethesda beszél a Starfield-ről és a Skyrim-től való eltéréseiről [VIDEO]

Bethesda kiadta az új fejlesztői napló első részét a Starfield ambícióiról

 

 

Néhány napja a Bethesda világossá tette, hogy egyértelmű menetrendjük van a Starfield híreinek megjelenésével kapcsolatban, ma pedig ennek bizonyítékát kaptuk egy fejlesztési napló első részének közzétételével, amelyben az immár az Xbox Game Studios tulajdonában lévő csapat több vezető munkatársa beszél a stúdiót és az űr-RPG-t formáló ambíciókról, szenvedélyekről és történelemről.

A hétperces videó számos témát érint, többek között azt, hogy miben különbözik a The Elder Scrolls és a Fallout atyáinak korábbi produkcióitól. „A Starfieldnek realisztikusabb és tudományosabb háttere van, míg a Skyrim egy epikus fantasy” – mondja Matt Carofano, a projekt művészeti vezetője. „Ez a játék és ez a környezet inkább a valóságon alapul, mint a felfedezésen, és azt hiszem, ez más perspektívát ad nekünk arra, hogy hogyan csináljunk mindent. Szóval ez olyasmi, amihez ragaszkodunk, amikor új területeket, környezeteket és karaktereket hozunk létre,” – teszi hozzá.

De vannak hasonlóságok. Azt hiszem, olyan dolgokról van szó, amiket szeretünk. Szeretünk első személyben játszani, szeretjük megszerezni az összes kupát. Szeretünk mindent megérinteni. Szerintem ezek a pillanatok tesznek mindent hihetővé” – tette hozzá Todd Howard, a Bethesda executive producere. „Nézni, ahogy lemegy a nap és besötétedik, és csak hátradőlni és nézni a világot, nem érezzük a játék részének” – tette hozzá példaként.

A fejlesztői napló részletesebben is kitér a cím megalkotására és a készítők szenvedélyére. Kiegészítésként néhány nappal ezelőtt megosztották az első számot is a Starfield soundtrackjéből. A Starfield 2022. november 11-én kerül a boltokba PC-re és Xbox X Series X|S-re.

Forrás: xataka

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu