A Super Smash Bros. Ultimate utolsó frissítésével változnak a karakterek

A Super Smash Bros. Ultimate legújabb, egyben utolsó frissítésének még nincs megerősített megjelenési dátuma.

 

 

Sora távozásával a Super Smash Bros. Ultimate játék a jövőben nem kap több új karaktert. A kisebb csiszolgatások, esetleges bugfixek azonban megmaradnak, mivel a játék 13.0.1-es frissítésében megerősítették az utolsó karakter finomítások készletét. További információkat még nem hoztak nyilvánosságra, szóval bármi elképzelhető, de a legvalószínűbb, hogy csak apró finomítások lesznek a harcosokon.

A híreket a Nintendo Versus Twitter-fiókja erősítette meg. „A Super Smash Bros. Ultimate 13.0.1-es verziója hamarosan megérkezik” – áll az üzenetben. A My Nintendo News szerint azonban nincs megerősített érkezési dátum. Amint elérhetővé válik a 13.0.1-es javítás, a játék korábbi verzióinak újrajátszásai elveszhetnek, azonban a portál szerint ha a játékos szeretné megőrizni az összes videójának kompatibilitását, a videó a Vaulton belül is konvertálható.

A Nintendo tisztázta, hogy ez lesz az utolsó javítás, amely módosítani fog a karaktereken. A címben szereplő hibák és egyéb hibák javítása azonban egy másik történet, így az új frissítés után is időről időre érkeznie kell a hibajavításoknak. Ez a javítás nagyon fontos szerepet játszhat a cím versenyterveiben, mert ha még nem hallotta volna, a Nintendo bejelentette az első 100%-ban hivatalos esport kört ehhez a kiadáshoz és a Super Smash Bros. Melee-hez.

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu