Most bárki Master Chieffé válhat a Halo Infinite legújabb alkalmazásában [VIDEO]

Az Xbox és a 343 Industries kiadott egy alkalmazást a Halo Infinite számára, amelyben most te is a játék főszereplőjévé válhatsz.

 

 

A Halo Infinite már csak néhány napra van a megjelenéstől. Ennek örömére az Xbox és a játékért felelős stúdió, a 343 Industries egy olyan élményt dobott piacra, amellyel bárki könnyedén a főszereplő, Master Chief bőrébe bújhat. Az erről készült felvételeket pedig ezt követően le is lehet tölteni, sőt barátainkkal is megoszthatjuk a különböző közösségi médiás felületeken.

Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a felhasználó felkeresse az Xbox által készített hivatalos webhelyet, ahol egy gombnyomásra elindul a „Become the Master Chief” nevű alkalmazás. Ezután meg kell adnia az életkorunkat, majd engedélyeznie kell a hozzáférést a számítógép kamerájához. Ezen lépések után letölthet egy személyre szabott videót, ahol a Master Chief sisakjában találja magát.

Arról nincs szó, hogy meddig lesz elérhető az alkalmazás, de viszonyítási alapunk a december 8-ai hivatalos megjelenési dátum lehet. A hírek szerint a következő Halo-játékok egyébként nem tervezik megmutatni Master Chief arcát, ugyanis a franchise kreatív igazgatója, Joseph Staten úgy véli, hogy a „névtelen hős” imázs fontos a játék számára, és ők maguk is fent akarják tartani a rejtélyt.

Forrás: GameSpew

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu