Az Aliens: Fireteam Elite decembertől elérhető lesz a Game Pass-en

Az Aliens: Fireteam Elite december 14-ei Game Pass-re érkezésével a gamereknek korán jön a Karácsony.

 

 

Augusztus 24-én került a boltokba az Aliens: Fireteam Elite a Cold Iron Studios és a Focus Home Interactive cégtől, amely lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy tengerészgyalogosként küzdjenek meg a xenomorfokkal, ráadásul mindezt a barátaikkal is megtehetik. December 14-én ez a csemege bárki számára elérhető lehet, aki rendelkezik Xbox Game Pass előfizetéssel, mivel a játék PC-n, Xbox Series X|S-en és Xbox One-on is elérhető lesz a szolgáltatásban.

A hírt a Microsoft hivatalos csatornáin jelentették be, ami csak egy újabb ok arra, hogy a játékosok csatlakozzanak a Game Passhoz, főleg azzal együtt, hogy a régóta várt Halo Infinite is decemberben érkezik meg a kínálatba. A GameSpot értesülései szerint az Alien: Fireteam Elite kooperatív lövöldözős játék a második évadával, a Point Defense-el fog landolni az Xbox Game Pass-en. A frissítés új funkciókat hoz majd, valamint négy további fegyvert és különféle kiegészítőket és kihíváskártyákat is.

Az Aliens: Fireteam Elite új évada december 14-től PC-n is elérhető lesz Steamen, valamint PS5-ön és PS4-en is. Emellett simán is megvásárolható a Microsoft Stores Xbox Series és Xbox One platformokon. A játék 11 különböző típusú xenomorfot kínál, valamint öt különböző Space Marine osztály közül is választhatunk (Gunner, Wrecker, Technician, Medic és Recon), ráadásul mindegyiknek megvan a maga különleges képessége és karaktere.

Forrás: Glitched

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu