„Bearanyozódott” a Dying Light 2: Stay Human

Elkészült a Dying Light 2: Stay Human játék gyártásra szánt kiadása, így a Techland visszafordíthatatlanul elindult a megjelenéshez vezető úton.

 

A Techland (ami amúgy nem csak fejlesztői, hanem önkiadói szerepet is betölt) bejelentette, hogy a Dying Light 2: Stay Human elérte az arany státuszt, így elkezdhetik a zombi parkour lemezes kiadásainak gyártását, és már kiadásra készen állapotban jár a 2015-ben megjelent Dying Light folytatása. A sajtóközleményben Tymon Smektala, a játék vezető tervezője azt írta, hogy a lengyel csapat kifejezetten izgatott, és most tényleg úgy érezhetik, közel vannak a kiadáshoz.

Sok évnyi kemény munka után büszkén tekintenek előre a Dying Light 2: Stay Human megjelenésére, és a bearanyozódás (ami angolul going gold, és lényegében a sokszorosításhoz szánt mesterlemez elkészültét is jelenti) a végső, fontos pillanata a fejlesztésnek, mert bár a játékuk készen áll a gyártásra, nekik még van teendőjük. Az, hogy két hónappal a megjelenés előtt elérték ezt a pontot, Smektala szerint egy jó jel, de vannak még finomhangolások és frissítések, amikkel bővíteni szeretnék a játékot, nem beszélve a közösség visszajelzéseiről. Az alapok viszont a helyükön vannak, és már most is játszhatónak tekinthetjük „a második haldokló fényt”. Smektala emiatt büszke is a csapatra.

A Techland a következő két hónapot a karácsonyi és szilveszteri ereszdelahajamatot leszámítva munkával tölti, hiszen a média, illetve az influenszerek számára biztosított próbakörök révén érkező visszajelzésekre alapozva módosítani fog még a Dying Light folytatásán, ami az optimalizálás folyamatát sem fogja elhanyagolni. Az is biztos, hogy holnap, december 2-án este kilenckor a Twitch-en látni fogjuk a következő Dying 2 Know epizódot, ami tizenöt percnyi új játékmenetet is magával hoz. Ha lesz benne érdekesség, a hét folyamán kitérünk rá.

A Dying Light 2: Stay Human február 4-én érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Epic Games Store), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Szintén ekkor érkezik a Dying Light 2: Stay Human – Cloud Version is, így a Nintendo Switch a felhőből játszhatja a Techland termékét.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu