Forza Horizon 5: Tedd ezt az autódra és 8000 évre bannolnak

A Forza Horizon 5 játékosát 8000 évre tiltották ki viccelődésért

 

 

A Forza Horizon 5 elképesztő számokat ért el, kevesebb mint egy hét alatt 8 millió játékost gyűjtött össze. Most azonban egy furcsa mérföldkőhöz érkezett, ugyanis a fejlesztőcsapat úgy döntött, hogy 8000 évre kitilt egy játékost a címből. Több mint elég büntetés ahhoz, hogy a felhasználó elgondolkodjon a hibáin.

A Forza Horizon 5 játékosok kreativitásának nincs határa, ha járműveik díszítéséről van szó. Vagyis majdnem. Vannak olyan témák, amelyek nem megengedettek, és ezt egy játékos a nehezebb úton tanulta meg – egy életre szóló kitiltással a játék szervereiről. AllThingsRacing nevű felhasználó osztotta meg ezt a Redditen, ahol elmeséli, hogy barátja kénytelen volt elhagyni a játékot látszólag örökre. A fejlesztők szerint a játékosnak nem volt vicces ötlete, amikor a sült csirkére specializálódott gyorsétterem, a KFC logójának stílusában Kim Dzsongun diktátor arcával alakította át autóját. A dekorációban egyéb bólintások is olvashatók, például a #SendNukes, ami a #SendNudes petícióra emlékeztet, csak éppen nukleáris fegyverekkel, míg a Pirelli logóján most Pyongyang olvasható. Egy másik kép a 38. szélességi kört jelzi, amely a két Koreát elválasztó vonal.

 

 

Az eltiltott játékosnak küldött üzenetben olvasható, hogy az eltiltása 9999. december 31-ig tart, tehát nyilvánvalóan a jövőben nem férhet hozzá a Forza Horizon 5 játékhoz. Ráadásul úgy tűnik, hogy ez a felhasználó soha nem követett el olyan szabálysértést, ami hasonló figyelmeztetéshez vagy kitiltáshoz vezetett volna, így az elméletek szerint a 8000 év egy (mindent összevetve egy  humoros) hiba a játékban.

 

 

Nem ez az első eset, hogy abszurd kitiltásokról érkeznek hírek, hiszen hallottunk már arról, hogy a Valve egyik munkatársa nevetésért kitiltott egy DOTA 2 játékostársat, a Nintendo pedig tévedésből 135 évre büntette a játékosokat. A viccen túl a hackelés még mindig komoly probléma az online játékok világában, ezért a Halo Infinite már most megerősítette a csalók elleni jövőbeli intézkedéseket.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu