Tom Holland reagált a Sony bejelentésére az új Pókember-trilógia kapcsán

Tom Holland reagált a Pókember jövőjével kapcsolatos pletykákra a Marvelnél

 

 

A napokban a Sony Pictures bejelentette, hogy már tervezik Tom Holland Pókemberének második trilógiáját az MCU részeként, ami megerősíti a Sony és a Disney jelenlegi remek kapcsolatát a filmes univerzumok egyesítése és a karakterek ígéretes jövője szempontjából a moziban. A Sony filmes részlegének vezetője, Amy Pascal szavai ellenére azonban a Marvel stúdió részéről egyelőre nem érkezett hivatalos nyilatkozat. Most maga Tom Holland tett utalást a bejelentésre, megmutatva, hogy nagyon örül a karakter jövőjének a moziban.

Tom Holland és Zendaya is Párizsban tartózkodik jelenleg, ahol tegnap részt vettek a Aranylabda gálán. Kihasználva a francia fővárosban töltött időt, mindketten ellátogattak a Quotidien című televíziós műsorba, ahol egyenesen Amy Pascal bejelentéséről és a Pókember mozis jövőjéről kérdezték őket. Arra a kérdésre, hogy Holland már aláírt-e egy új trilógiára Peter Parker/Pókember szerepében. Ne feledjük, a színész nemrég azt állította, hogy semmit sem tud a Pókemberként való jövőjéről, a színész nevetve válaszolt: „következő kérdés”.

„Figyelj, csak annyit mondok, hogy van néhány nagyon-nagyon izgalmas dolog, amiről beszélhetünk. Nem tudom, mik ezek a dolgok, vagy hogy mit fognak jelenteni. De úgy tűnik, hihetetlenül fényes jövő áll előttünk, és ahogy már korábban is mondtam, a Pókember örökké bennem fog élni.” – próbálta kerülni a témát a színész. Egyelőre nincsenek hivatalos információk Pókember jövőjéről a Nincs hazaút után, így további nyomokat talán csak a stáblista utáni jelenetek árulnak el.

A Jon Watts által rendezett, Chris McKenna és Erik Sommers által írt, Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Marisa Tomei, J. B. Smoove és Benedict Wong főszereplésével készült Pókember: Nincs hazaút a tervek szerint 2021. december 16-án kerül a mozikba.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu