Titanfall: a Respawn nem tett túl a hackereken, búcsú a boltoktól

A Titanfallt a Respawn Entertainment hosszú ideig próbálta megfelelő állapotban tartani, de a hackerek mindig felül tudtak kerekedni a stúdión… ami emiatt eléggé drasztikus lépésre folyamodott.

 

Itt kiemelnénk, hogy az első Titanfall játékról van szó, nem a folytatásról, ami idővel pozitív megítélésű lett, a harmadik részre pedig szinte semmi esély nincs. A játék majdhogynem játszhatatlan lett, ugyanis bár a szerverek életben voltak, sok, nem patchelt „hátsó ajtó” tette lehetővé a hackereknek, hogy a Titanfall ne legyen tökéletes állapotban, így például sokszor DDoS támadások érték azt, ami egyfajta halálbüntetésként is tekinthető ebben a példában.

De a Respawn úgy döntött, hogy ő maga teszi meg a kegyelemdöfést, miközben lengetik a fehér zászlót. A Twitteren jött egy bejelentés, és a közleményt lefordítva közöljük: „A Titanfall a Respawn DNS-ének része. Ez a játék mutatta meg a stúdió ambícióit, amikor több mint 7 évvel ezelőtt megjelent, és továbbra is az innovációnk jelképe, és erre minden játékunkban törekszünk. Úgy döntöttünk, hogy a mai naptól kezdve megszüntetjük az eredeti Titanfall játék új értékesítését, és 2022. március 1-jén kivesszük a játékot az előfizetéses szolgáltatásokból. A Titanfall szervereket azonban továbbra is életben tartjuk a továbbra is játszó elkötelezett rajongóink és azok számára, akiknek megvan a játék, és be szeretnének ugrani egy meccsre.

Nyugodt lehetsz, a Titanfall a Respawn DNS-ének központi eleme, és ez a hihetetlen univerzum folytatódni fog. Ma a Titanfall 2-ben és az Apex Legendsben, és a jövőben is. Ez a franchise az északi csillag az olyan kaliberű élmények számára, amelyeket továbbra is létrehozunk itt a Respawnnál. Köszönjük az egész Respawn csapat nevében,” írta a stúdió.

Úgyhogy a szerverek életben maradnak, de a helyzet nem fog javulni, ugyanis a stúdió csak az új megvásárlásokat akadályozta meg. Akinek már megvan a Titanfall első része, továbbra is bátran leülhet egy-két meccsre… de mivel az állapot nem fog javulni, eléggé nagy lutri, hogy tiszta élményt kapunk-e vagy sem.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu