A Dying Light 2 Stay Human új videóban mutatja be az intenzív parkour és a brutális harc rendszert [VIDEO]

A Dying 2 Know sorozat ötödik epizódja az egyik küldetéssel és a leküzdéséhez rendelkezésre álló eszközökkel foglalkozik

 

 

A Dying Light 2 Stay Human a 2022-es év egyik nagy címe, a Techland sikeres zombis franchise-ának új játéka az első játék harci és parkour játékformulájának továbbfejlesztését ígéri. Az új játékmenet a történet első harmadában játszódó küldetésben játszódik, ahol Aiden, a főhős feladata lesz, hogy információkat gyűjtsön eltűnt húgáról.

Old Villedort elhagyva egy teljesen más környezetbe, a Central Loopba lépünk, hiszen a Dying Light 2 Stay Human csapata elmondása szerint míg Villedor régebbi, hagyományosabb épületszerkezetű, addig a Central Loop egy felhőkarcolókkal teli hely, ahol a siklóernyőzés ideális.

A videóban szereplő küldetésben megmutatják nekünk, hogyan működnek a városon belüli kapcsolatok és a karakterek közötti dinamika. Kezdetben Lawannak kell segítenünk, a Rosario Dawson színésznő által alakított karaktert, akit a Dying 2 Know korábbi epizódjaiban ismerhettünk meg. A küldetés során sok más karakterrel is kapcsolatba kerülünk fáradhatatlan kutatásunk során.

Az új videóban alaposabban megismerhetünk néhány játékmenet dinamikát, amelyek segítségével a zombis túlélőjáték forgatókönyveiben mozoghatunk, bár az intenzív harcnak is helye van.

Forrás: remonews

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu