Menu

Marvel’s Avengers: Spider-Man másutt szebb [VIDEO]

A PlayStation-exkluzív Spider-Man végre (jó egy és negyed évvel a játék megjelenése után…) eljutott a Marvel’s Avengersbe, de látványra Peter Parker karaktere bizony nem olyan erős mint más, szintén PlayStationös alkotásokban.

 

Hónapokon át (tegyük hozzá, jogosan) ostoroztuk a Square Enixet és a Crystal Dynamics/Eidos Montreal párost, mert a Marvel’s Avengers megjelenése előtt már elkezdték hirdetni, hogy Spider-Man csak a PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es játékosoknak lesz elérhető, aztán jó ideig meg sem érkezett. ElAnalistaDeBits viszont egy komoly eredményt felmutató összehasonlítást készített, amit a lent beágyazott videóban láthatunk: fogta a 2018 szeptemberében kizárólag PlayStation 4-re kiadott Marvel’s Spider-Man tavalyra kiadott PlayStation 5-ös felújítását, majd megnézte, szebb-e, avagy rondább-e a Marvel’s Avengersben a karakter (és a fair play miatt itt is PlayStation 5-ön futtatta a natív verziót, úgyhogy nincsen ebben a tekintetben részrehajlás).

Az eredmény kb. az is lett, amire számíthattunk: a Sony Interactive Entertainment (vagy pontosabban a PlayStation Studios…) kötelékébe tartozó Insomniac Games által létrehozott Pókember bizony jobb látvánnyal rendelkezik, mint amit a Crystal Dynamics biztosított a hálóval közlekedő szuperhősnek. Persze, azért meg kell említeni, hogy a Marvel’s Spider-Man (és itt mindegy, hogy az alap vagy a remasterelt változatról van szó) stílusában valamelyest eltérő, és talán nem is volt mögötte olyan nagy költségvetés, mint amit a Square Enix biztosított a Marvel’s Avengersnek. (Ettől függetlenül a japán kiadó már kimondta, hogy a játék kudarc, és talán tényleg jobb lenne a sírba hajítani, mert ez már inkább csak erőlködésnek tűnik, semmi másnak. Spider-Man lehet az utolsó próbálkozás…?)

Fair-e egy élő szolgáltatásos, live service játékot összehasonlítani egy egyjátékos, történetközpontú termékkel? Igen, főleg akkor, ha az előbbi beígérte a megjelenés előtti marketingjében, hogy csak kozmetikai mikrotranzakciók lesznek (és ezt többször is mondták), majd ezt figyelmen kívül hagyva néhány hétig mégis volt ilyesmi benne, és csak a botrány után lettek eltávolítva a Bosszúállókból. (Erről a témáról amúgy régebben többször is beszámoltunk.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu