Marvel’s Avengers: Spider-Man másutt szebb [VIDEO]

A PlayStation-exkluzív Spider-Man végre (jó egy és negyed évvel a játék megjelenése után…) eljutott a Marvel’s Avengersbe, de látványra Peter Parker karaktere bizony nem olyan erős mint más, szintén PlayStationös alkotásokban.

 

Hónapokon át (tegyük hozzá, jogosan) ostoroztuk a Square Enixet és a Crystal Dynamics/Eidos Montreal párost, mert a Marvel’s Avengers megjelenése előtt már elkezdték hirdetni, hogy Spider-Man csak a PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es játékosoknak lesz elérhető, aztán jó ideig meg sem érkezett. ElAnalistaDeBits viszont egy komoly eredményt felmutató összehasonlítást készített, amit a lent beágyazott videóban láthatunk: fogta a 2018 szeptemberében kizárólag PlayStation 4-re kiadott Marvel’s Spider-Man tavalyra kiadott PlayStation 5-ös felújítását, majd megnézte, szebb-e, avagy rondább-e a Marvel’s Avengersben a karakter (és a fair play miatt itt is PlayStation 5-ön futtatta a natív verziót, úgyhogy nincsen ebben a tekintetben részrehajlás).

Az eredmény kb. az is lett, amire számíthattunk: a Sony Interactive Entertainment (vagy pontosabban a PlayStation Studios…) kötelékébe tartozó Insomniac Games által létrehozott Pókember bizony jobb látvánnyal rendelkezik, mint amit a Crystal Dynamics biztosított a hálóval közlekedő szuperhősnek. Persze, azért meg kell említeni, hogy a Marvel’s Spider-Man (és itt mindegy, hogy az alap vagy a remasterelt változatról van szó) stílusában valamelyest eltérő, és talán nem is volt mögötte olyan nagy költségvetés, mint amit a Square Enix biztosított a Marvel’s Avengersnek. (Ettől függetlenül a japán kiadó már kimondta, hogy a játék kudarc, és talán tényleg jobb lenne a sírba hajítani, mert ez már inkább csak erőlködésnek tűnik, semmi másnak. Spider-Man lehet az utolsó próbálkozás…?)

Fair-e egy élő szolgáltatásos, live service játékot összehasonlítani egy egyjátékos, történetközpontú termékkel? Igen, főleg akkor, ha az előbbi beígérte a megjelenés előtti marketingjében, hogy csak kozmetikai mikrotranzakciók lesznek (és ezt többször is mondták), majd ezt figyelmen kívül hagyva néhány hétig mégis volt ilyesmi benne, és csak a botrány után lettek eltávolítva a Bosszúállókból. (Erről a témáról amúgy régebben többször is beszámoltunk.)

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu