A Moss: Book II új trailert kapott: Quill visszatér, a játék jön PS VR-re [VIDEO]

A Polyarc Games visszahozza Quillt a Moss: Book II-ben, a PlayStation virtuális valóság-eszközökre tervezett kalandjában.

 

 

Ha minden a tervek szerint alakul, jövő tavasszal a PlayStation VR-játékosok ismét Quillt irányíthatják a Moss: Book II-ben, az egyik legkedveltebb virtuális valóság-játék folytatásában. A Polyarc Games bejelentette a kaland megjelenési dátumát, miközben egy új, játékmenet-felvételeket tartalmazó trailert is megosztott.

A Moss: Book II-t a júliusi, új PS5-ös és PS4-es megjelenéseknek szentelt State of Play során mutatták be: egy epikus utazást ígér a felhasználóknak, amelyben a bátor rágcsáló hősnőnek, Quillnek az életéért kell küzdenie egy kísértet-járta kastélyban. Útközben veszélyes terep, komoly kihívások és tűzben edzett ellenségek várnak rá, de új barátok is segítik küldetésében.

Az előző rész közvetlen folytatása új mechanikát, környezetet, ellenségeket, fegyvereket és képességeket kínál, amelyeket a játékosok a történet előrehaladtával fedezhetnek majd fel. Addig is az érdeklődőknek ajánljuk az első Mossról szóló kritikánkat: annak idején elég nagy hatást gyakorolt ránk a játék, teljes mértékben megérdemelte a „kiváló” értékelést.

Remélhetőleg a Book II később PC-s VR-eszközökre és Oculus Quest 2-re is megjelenik majd.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu