Menu

A Sony meghívókat küld ki a PlayStation 5-vásárláshoz

Ezzel a PlayStation 5 konzolüzéreket ki akarja Nyugat-Európában is vágni a képletből a Sony, így nem kell többszörös árat fizetni a tavaly novemberben megjelent konzolért.

 

Régebben mi is írtunk arról, hogy a tengerentúl nagy sikert összehozó PlayStation Direct nyugat-európai vizekre evez (…evez át?), és ez idén novemberben be is következett. Akkor a Sony már utalt arra, hogy közvetlenül lehet venni PlayStation 5-öt tőlünk nyugatra (direkt ellenőriztük: Magyarországon még nem él a szolgáltatás). Most viszont arról írt az Eurogamer, hogy „a kékek” elkezdtek emailben meghívókat kiküldeni az exkluzív PlayStation 5-vásárlásra.

Az email egy egyedi linket tartalmaz, ami a többi, ilyen linket kapó vásárlóval együtt az értékesítéshez ad hozzáférést. Az email szerint a Sony az előző érdeklődési körök, illetve a PlayStationös aktivitás alapján választotta ki a megcélzott felhasználókat, de ennél több részletbe ezekkel kapcsolatban nem bonyolódtak. A cikk írója is megemlíti, hogy ő is kapott egy ilyen meghívót, ami azért is érdekes, mert neki már van a polcán az újgenerációs PlayStation 5-ből.

A PlayStation Direct kérdezz-felelek oldala szerint a felhasználóknak lehetősége van egy PlayStation 5, három fehér, kettő piros, illetve kettő fekete DualSense kontroller, egy távirányító, egy fehér és egy fekete Pulse 3D headset, egy töltődokk, illetve egy HD Camera megvásárlására (ennyi a maximum). A meghívottaknak a PlayStation Networkös azonosítójukkal kell belépniük, így korlátozni tudják, hogy egy azonosító vásároljon fel mindent, vagy hogy a linket meg lehessen másokkal osztani.

Ez egy ügyes lépés, főleg mostanában, mivel továbbra is szomorú mértékeket ölt a jó öreg alkatrészhiány, amiről jobb már nem optimistán nyilatkozni, mert szinte biztos, hogy 2022 végén sem lesz olyan hű de nagyon jó szituáció ezen a fronton. Itt még lehetne feltenni egy olyan kérdést, hogy a PlayStation Direct mikor jut el Magyarországra, de legyünk őszinték: az itteni felvevőpiac a gyenge…

Forrás: JVL

Screenshot 2021 12 02 at 10.41.22

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu