A Sony meghívókat küld ki a PlayStation 5-vásárláshoz

Ezzel a PlayStation 5 konzolüzéreket ki akarja Nyugat-Európában is vágni a képletből a Sony, így nem kell többszörös árat fizetni a tavaly novemberben megjelent konzolért.

 

Régebben mi is írtunk arról, hogy a tengerentúl nagy sikert összehozó PlayStation Direct nyugat-európai vizekre evez (…evez át?), és ez idén novemberben be is következett. Akkor a Sony már utalt arra, hogy közvetlenül lehet venni PlayStation 5-öt tőlünk nyugatra (direkt ellenőriztük: Magyarországon még nem él a szolgáltatás). Most viszont arról írt az Eurogamer, hogy „a kékek” elkezdtek emailben meghívókat kiküldeni az exkluzív PlayStation 5-vásárlásra.

Az email egy egyedi linket tartalmaz, ami a többi, ilyen linket kapó vásárlóval együtt az értékesítéshez ad hozzáférést. Az email szerint a Sony az előző érdeklődési körök, illetve a PlayStationös aktivitás alapján választotta ki a megcélzott felhasználókat, de ennél több részletbe ezekkel kapcsolatban nem bonyolódtak. A cikk írója is megemlíti, hogy ő is kapott egy ilyen meghívót, ami azért is érdekes, mert neki már van a polcán az újgenerációs PlayStation 5-ből.

A PlayStation Direct kérdezz-felelek oldala szerint a felhasználóknak lehetősége van egy PlayStation 5, három fehér, kettő piros, illetve kettő fekete DualSense kontroller, egy távirányító, egy fehér és egy fekete Pulse 3D headset, egy töltődokk, illetve egy HD Camera megvásárlására (ennyi a maximum). A meghívottaknak a PlayStation Networkös azonosítójukkal kell belépniük, így korlátozni tudják, hogy egy azonosító vásároljon fel mindent, vagy hogy a linket meg lehessen másokkal osztani.

Ez egy ügyes lépés, főleg mostanában, mivel továbbra is szomorú mértékeket ölt a jó öreg alkatrészhiány, amiről jobb már nem optimistán nyilatkozni, mert szinte biztos, hogy 2022 végén sem lesz olyan hű de nagyon jó szituáció ezen a fronton. Itt még lehetne feltenni egy olyan kérdést, hogy a PlayStation Direct mikor jut el Magyarországra, de legyünk őszinték: az itteni felvevőpiac a gyenge…

Forrás: JVL

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu