Kirsten Dunst szeretne visszatérni felnőtt Mary Jane-ként az új Pókember filmekben

Kirsten Dunst elárulta, hogy szeretné újra eljátszani az ikonikus szerepet, bár ő egy idősebb változatot szeretne

 

 

A Pókember multiverzum már csak néhány hétre van attól, hogy megérkezzen a Tom Holland főszereplésével készülő Pókember: Nincs hazaút című film. A rajongók minden reménye Tobey Maguire és Andrew Garfield újbóli felbukkanásához fűződik, mint Pókember alternatív változatai. És ha már a karaktereket újra játszó színészeknél tartunk: Kirsten Dunst épp most jelentkezett, hogy visszatérjen Mary Jane Watson szerepében.

Ez az Entertainment Weeklynek adott interjú során merült fel, ahol Kirsten felidézte karrierje legnagyobb hatású filmjeit, amelyek között természetesen Sam Raimi Pókembere is szerepelt. Ezt a 2002-es filmet nyugodtan nevezhetnénk az egyik olyan korabeli filmnek, amely felelős a szuperhősök inváziójának elindításáért a mozivásznon. Az MCU 2008-ban, a Vasemberrel kezdődött, hat évvel a Pókember után. Vajon megelőzte a korát?

És mivel úgy tűnik, hogy mindenki felidézi a szerepét, hogy visszatérjen a Pókverzumban, Mary Jean lehet a következő, bár nem feltétlenül a Nincs hazaút-ban, különösen most, hogy Tom Holland szerződéshosszabbítása három új filmre szólhat az MCU-ban.

Persze ez nem kis kijelentés, nem is beszélve arról, amikor egy „öregebb Mary Jane-re” utalt. És tekintve, hogy az MCU-n belül abszolút bármi lehetséges, egyáltalán nem lenne elrugaszkodott ötlet, hogy a tér-idő érzékelésével játszanak, és kihasználva Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) képességeit és a multiverzum okozta káoszt, Mary Jean egy harmadik korszakos változata búcsút mondhatna Tobey Maguire-nak.

Kirsten Dunstot legutóbb A kutya karmai közt című zseniális filmben láthattuk. A filmről itt olvashatod kritikánkat.

A Pókember: Nincs hazaút című filmben több társszereplője is visszatér, mint például Alfred Molina, Willem Dafoe és természetesen J.K. Simmons. Ne feledjük, hogy a Jon Watts rendezésében készült film december 16-án kerül a mozikba.

Forrás: Szensacine

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu