Valami nagy Walking Dead-bejelentésre számíthatunk a hétvégén – nem a Rick Grimes-filmmel kapcsolatban!

MOZI HÍREK – Maga a The Walking Dead rendezője, Scott M. Gimple hintette el, hogy valami nagy dolog érkezik a hétvégén; de gyorsan le is kellett hűtenie rajongók elvárásait.

 

 

A The Walking Dead rajongói már egy örökkévalóság óta várnak a mesébe illő „Rick Grimes-filmre”, amit azóta ígérnek, hogy Andrew Lincoln karakterét a 9. évadban a levegőbe repítették, így amikor vasárnap egy nagy, a Walking Dead-univerzumável kapcsolatos bejelentésről kaptunk hírt, úgy tűnt, hogy végre felvillant a fény annak a bizonyos alagútnak a végén.

Megelőzve az alaptalan pletykák terjedését, Scott M. Gimple rendező/producer igyekezett rögtön figyelmeztetni a rajongókat:

Ne éljék bele magukat, hogy a nagy leleplezés Rick Grimes-t vagy a – vélhetően – hamarosan érkező filmjét érintené!

Az Andrew Lincoln által alakított Rick Grimes volt a The Walking Dead szíve és lelke az első epizódtól kezdve, amikor egy kórházi ágyban arra ébredt, hogy egy rejtélyes betegség letarolta a világot, és az embereket vérszomjas zombikká változtatta. Miután kilenc évadon keresztül vezette a túlélők egyre fejlődő csoportját egyik traumából a másikba, beleértve a Kormányzó és Negan zsarnoki idejét is, Ricket egy híd felrobbanásakor láttuk utoljára, és bár a legtöbb szereplő halottnak hitte, a nézők tudják, hogy sorozatbeli pályafutása még nem feltétlenül ért véget…

Azóta a 2018-as utolsó jelenet óta folyamatosan azzal kecsegtetik a rajongókat, hogy Rick Grimes-t újra láthatják majd, először egy nagy mozis trilógiában, amelyből idővel egyetlen film lett, de egyelőre még ennek sincs megszabott érkezési dátuma. Még júliusban maga Greg Nicotero rendező árulta el, hogy fogalma sincs, mikor kezdik el ténylegesen forgatni a filmet.

Ez nem hangzik túl bizalomkeltően, így a bejelentést, miszerint a hétvégén jön valami, azonnal felkapták, mint a várva várt jelet. Ismét nem kellett sokáig várni, hogy valaki úgy fejbe kólintsa a rajongókat, mint a sorozat vánszorgó walkereit szokás: Gimple először felkorbácsolta a várakozásokat, majd nem sokkal később visszatért, hogy ismét lehűtse a kedélyeket.

A Walking Dead kísérőműsora, a Talking Dead most vasárnap egy különleges vendéggel jelentkezik majd, és Gimple a közösségi médiában egy kommentárral indította el a találgatásokat: „Ez NAGY lesz”, de amikor Rick Grimes neve hirtelen mindenhol felbukkant, Gimple visszatért a Twitterre, hogy pontosítsa a megjegyzését.

Bár az utóbbi időben szó volt a jövőbeni Walking Dead-spinoffokról, köztük a Tales of The Walking Deadről és egy Carol és Daryl köré épülő sorozatról, nehéz elképzelni, hogy közülük jelenleg bármelyik is annyira foglalkoztatná a fantáziánkat, mint ahogy azt Gimple sugallta – mindenesetre várjuk a vasárnapi híreket, addig az egyetlen dolog, amit biztosan tudunk, hogy Rick Grimes visszatérésére még egy kicsit tovább várat magára.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu