A nyugati PlayStation Plus-felhasználók ebben a hónapban a Godfall egy részét kapják meg, Japán és Ázsia további játékot kapnak

Amint a japán felhasználók más játékokat kapnak a PlayStation Pluson, a nyugati rajongók dühösek lesznek

 

 

A felhasználók sok országban nem fogadták jól a 2021. decemberi PlayStation Plus-felhozatalt, mivel a PlayStation 5 kínálata a Godfall egyszerűsített változata, amelyhez nem jár kampány. A Godfall: The Challenger Edition a cím végjáték-tartalma, amihez a PS Plus-felhasználóknak némi pénzt kell kiadniuk, ha a teljes élményre vágynak.

Miközben az emberek a Sony-t a középszerű kínálat miatt szidták, a PlayStation Japan és Ázsia bejelentette, hogy a régió PS Plus-felhasználói bónuszjátékként megkapják a Judgementet.

Japán esetében a PlayStation Plus-előfizetők összesen 4 címet tölthetnek le plusz költség nélkül: Godfall: Challenger Edition, LEGO DC Super Villians, The Sexy Brutale és Judgment. Mint láthatjuk, a japán felhasználók kimaradnak a Mortal Shellből, de helyette megkapják a Yakuza spin-offot és a Tequila Works indie játékát.

Ezzel szemben Ázsia más régióiban az előfizetéses szolgáltatás tagjai megkapják a Godfallt: Challenger Editiont, a LEGO DC Super Villians-t és a Mortal Shell-t. Ugyanakkor további bónuszként a Judgmentet is letölthetik majd.

Godfall: Challenger Edition a következő tartalmakat tartalmazza:

Lightbringer – harc a mindent elnyelő sötétség ellen, amely azzal fenyeget, hogy minden fényt kiolt Aperion birodalmában. Azok a játékosok, akik kitartanak a kiválasztott végzetben, egyre növekvő jutalmakat kapnak, és egyre nagyobb kihívást jelentő hordákkal néznek szembe, amíg a Sötétség Szíve el nem pusztul egy epikus végső csatában.

Dreamstones – vegyél részt véletlenszerű összecsapásokban Orin emlékeinek újraélésével, és szerezz egyedi jutalmakat minden egyes alkalommal, amikor játszol. A találóan Cursed Loot névre keresztelt szinten adott átkok az Dreamstones kihívások teljesítésével távolíthatók el.

Ascended Tower of Trials – tedd próbára képességeidet az egyre nagyobb kihívást jelentő torony tetejére való feljutás során, hogy áldásokat szerezz, és küzdj meg ádáz főnökökkel a szaftos zsákmányért.

A Deluxe Editionre való frissítéssel megkapod a Godfall és a Fire & Darkness kampányokat.

Forrás: atsit

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu