A Bioware élő eseményekkel, ajándékokkal és a Dragon Age világában játszódó történetekkel ünnepli a Dragon Age Day-t

Negyedik alkalommal rendezték meg a Dragon Age Day-t, ám az idei ünnepség minden eddiginél eseménydúsabban telt a BioWare és közössége számára.

 

 

A BioWare epikus RPG-sagája, a Dragon Age több mint egy évtizede nyűgözi le a fantasy játékok rajongóit, a szerepjáték rajongói azonban a nagyszerű, ám nem éppen frissen bemutatott Dragon Age: Inquisition óta várják a franchise negyedik részét, amely bár még mindig várat magára, komoly előrelépésnek ígérkezik.

A BioWare a Dragon Age-napot ezekkel a hűséges rajongóinak körében szerette volna megünnepelni. Tegnap, december 4-én volt ugyanis a negyedik éves Dragon Age Day, és a stúdió számos programot tervezett a játékosokkal. A nap folyamán eredeti rajongói alkotásokat osztottak meg a közösségi médiában, voltak új árucikkek és ajándékkártya-jutalmak – a részvételhez nem kellett mást tenni, mint a #BioWareGiveaway hashtaggel megjelölni a posztokat.

A Dragon Age rajongói csoport, amely eredetileg is elindította a nap megünneplését, szintén rendezett eseményeket, jótékonysági vásárral a rajongók által készített alkotásokból, valamint egy egész napos Twitch livestreammrl, videókkal és egyebekkel kedveskedtek az érdeklődőknek. Az Apex Legends is csatlakozott az ünnepléshez egy Dragon Age Highlands Shatterer-témájú fegyver amulettel. Ha EA Play-tag vagy, 2021. december 2. és 2022. január 4. között veheted át.

A Dragon Age Day csapata közzétette a tevékenységek listáját, köztük írásos kihívásokat, művészeti alkotásokat, mémeket és különböző videókat, amelyekben a Dragon Age közösségébe pillanthatunk be. Idén egy kérdést tettek fel a rajongóknak:

„Ki a kedvenc Dragon Age-társad/karaktered és miért?”

A kérdésre a hivatalos weboldalon válaszolhatsz, és megnézheted a tevékenységek teljes listáját.

A BioWare a Dragon Age 4-re való várakozást szerette volna egy kicsit lerövidíteni azzal, hogy két rövid történetet adott ki, amelyeket a játék csapata írt. A „You Won’t Know When” két Grey Warden történetét meséli el, míg a „The Eternal Flame” egy nekromanta párost mutat be nekünk, akik a Great Necropolis egyik küszködő lakóját gyötrik.

Forrás: Dragon Age Day 2021, EA Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu