Menu

GRID Legends: megjelenési dátum és játékmenet [VIDEO]

A Codemasters GRID Legends játékáról megtudtuk, hogy annak Deluxe kiadása pontosan mit is nyújt extraként az alapváltozaton túl.

 

Szóval van a 60 dolláros (euróból számolva pedig 22 ezer forintos) alapkiadás, és mellette 80-ért (forintban ez kb. 28-29 ezer lesz…) Deluxe változat. Az utóbbiban négy „nagy”, megjelenés utáni tartalomcsomag is lesz, aztán ott van a Mechanic Pass (gyorsabban nyithatjuk meg az alkatrészeket, magyarul fizetett csalás…), a Volkswagen Golf GTI, az Audi R8 1:1 (Voltz Pack), illetve exkluzív kihívásokat is kap, aki még többet perkál a GRID új részéért. (Kérdés, hogy vajon ennyiért megéri-e…) Aki előrendeli bármelyik kiadást, megkapja a Seneca & Ravenwest Double Packot, amivel a karrier módhoz kapunk négy kocsit (Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962C, Ginetta G55 GT4, Koenigsegg Jesko). Ravenwest-központú karrier eventeket, exkluzív Seneca és Ravenwest csapatikonokat, festéseket és bannerokat is kapunk így.

Chris Smith, a játék rendezője a sajtóközleményben azt írta, hogy mivel megvan a GRID Legends megjelenési dátuma (ami miatt valószínűleg sokan káromkodni fognak…), a Codemasters elkezdi kifinomítani az eddigi legmélyebb játékát a GRID franchise történetében. A GRID Legends szerinte egy akcióközpontú, mindenki számára játszható versenyzős játék lesz, ami a választási lehetőségekre és a változásra fog építeni. Mély lesz a karriermódja, új, innovatív sztorimóddal is rendelkezik, és van egy versenyalkotója is (Race Creator), amivel álompárosításokat hozhatunk össze komoly testreszabhatósággal. A „beugrós” játékmenet segítségével pedig másodperceken belül csatlakozhatunk a barátainkhoz, hogy több időt töltsünk el a pályákon, miközben a lobbikban kevesebbet kell várakoznunk.

Miért is mondtuk, hogy valószínűleg idegesítő lesz a megjelenési dátum? Február 25-én fog PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenni. Mi is jön ki ehhez közel? Csak pár példa (!): Horizon Forbidden West (18-án), Elden Ring (25-én). Február második fele veszélyes lesz a pénztárcákra (addigra pedig megszokjuk a jó 10%-os, ha nem nagyobb élelmiszerinflációt…). Addig is videó és képek; 03:15-nél Londonban az Electric Boost, 07:28-nál Moszkvában az Elimination, 10:46-nál pedig két versenykategória esik egymásnak.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu