GRID Legends: megjelenési dátum és játékmenet [VIDEO]

A Codemasters GRID Legends játékáról megtudtuk, hogy annak Deluxe kiadása pontosan mit is nyújt extraként az alapváltozaton túl.

 

Szóval van a 60 dolláros (euróból számolva pedig 22 ezer forintos) alapkiadás, és mellette 80-ért (forintban ez kb. 28-29 ezer lesz…) Deluxe változat. Az utóbbiban négy „nagy”, megjelenés utáni tartalomcsomag is lesz, aztán ott van a Mechanic Pass (gyorsabban nyithatjuk meg az alkatrészeket, magyarul fizetett csalás…), a Volkswagen Golf GTI, az Audi R8 1:1 (Voltz Pack), illetve exkluzív kihívásokat is kap, aki még többet perkál a GRID új részéért. (Kérdés, hogy vajon ennyiért megéri-e…) Aki előrendeli bármelyik kiadást, megkapja a Seneca & Ravenwest Double Packot, amivel a karrier módhoz kapunk négy kocsit (Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962C, Ginetta G55 GT4, Koenigsegg Jesko). Ravenwest-központú karrier eventeket, exkluzív Seneca és Ravenwest csapatikonokat, festéseket és bannerokat is kapunk így.

Chris Smith, a játék rendezője a sajtóközleményben azt írta, hogy mivel megvan a GRID Legends megjelenési dátuma (ami miatt valószínűleg sokan káromkodni fognak…), a Codemasters elkezdi kifinomítani az eddigi legmélyebb játékát a GRID franchise történetében. A GRID Legends szerinte egy akcióközpontú, mindenki számára játszható versenyzős játék lesz, ami a választási lehetőségekre és a változásra fog építeni. Mély lesz a karriermódja, új, innovatív sztorimóddal is rendelkezik, és van egy versenyalkotója is (Race Creator), amivel álompárosításokat hozhatunk össze komoly testreszabhatósággal. A „beugrós” játékmenet segítségével pedig másodperceken belül csatlakozhatunk a barátainkhoz, hogy több időt töltsünk el a pályákon, miközben a lobbikban kevesebbet kell várakoznunk.

Miért is mondtuk, hogy valószínűleg idegesítő lesz a megjelenési dátum? Február 25-én fog PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Origin), PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenni. Mi is jön ki ehhez közel? Csak pár példa (!): Horizon Forbidden West (18-án), Elden Ring (25-én). Február második fele veszélyes lesz a pénztárcákra (addigra pedig megszokjuk a jó 10%-os, ha nem nagyobb élelmiszerinflációt…). Addig is videó és képek; 03:15-nél Londonban az Electric Boost, 07:28-nál Moszkvában az Elimination, 10:46-nál pedig két versenykategória esik egymásnak.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu