A Pókember: Nincs hazaút sajtóvetítéseken csak 40 percet mutatnak be a filmből

Hogy a Pókember titkai ne kerüljenek túl korán napvilágra, a stúdió a jelek szerint lépéseket tesz az információk idő előtti kiszivárgásának megakadályozására

 

 

Percekkel azután, hogy az Örökkévalók világpremierjén kiderült Harry Style meglepetésszerepe a mid-credit jelenetben, a spoiler mindenféle finomkodás nélkül került fel az internetre, és azok, akik el akarták kerülni az ilyen információkat… nos, nem nagyon tudták. Akár véletlen egybeesésről van szó, több közös forrás szerint, amelyek közé tartozik a Big Screen Leaks is, akik a Pókember: Nincs hazaút sajtóvetítéseknek kedveznek, csak 40 percet tartalmaznak majd a filmből, hogy a résztvevők elég képet kapjanak a filmről, hogy részt vehessenek a sajtóeseményeken és találkozókon.

Bár azt mondták, hogy ugyanezt a csoportot később meghívják majd a teljes film megtekintésére is, úgy vélik, hogy a teljes filmet nem fogják a premierig leadni, hogy elkerüljék bizonyos spoilerek idő előtti kiszivárgását. Azt már tudjuk, hogy rengeteg pletyka kering a film utolsó harmadában feltűnő Tobey Maguire-ról és Andrew Garfieldről, a hatodik gonosztevő lehetőségéről, amit nem árulnak el az öt bejelentettel együtt, és persze a filmmel járó összes utójelenetről, és a Marvel vigyázni fog, hogy ezek pontosan így is maradjanak az utolsó pillanatig.

Egy variety dolgozó a film világpremierje utáni pillanatokban tweetelte Harry Styles debütálását az Örökkévalóságban Eros szerepében. A Walt Disney Studios marketingért felelős vezető elnöke, Asad Ayaz azt írta: Segítsetek megőrizni ennek a hihetetlen filmnek az élményét a következő napokban. Kérjük, ne tegyetek közzé spoilereket, amelyek felfedik azt, aminek a védelméért sokan olyan keményen dolgoztak”.

A Styles cameójáról szóló leleplezés gyorsan terjedt az online médiaoldalakon, a legtöbbjük legalábbis kissé titokban közölte a hírt, hogy az olvasóknak legyen esélyük távozni, ha nem akarták elolvasni a hírt. Ez nyilván sokakat felháborított a Marvel Studiosnál és a Disney-nél, akik – ahogy Ayaz mondta – fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy ezek aa filmek úgy érkeznek a mozikba, hogy a csodálat, az izgalom és legalább a titkok érintetlenül maradnak. Míg harminc évvel ezelőtt ez a világ legegyszerűbb dolga volt, manapság szinte lehetetlen, hogy a közösségi média minden kis spoilerrel és potenciális szalagcímmel elinduljon, mielőtt az ember félrenézhetne.

Ami a Pókember: Nincs hazaút című filmet illeti, a Sony és a Marvel Studios állítólag már megbeszéléseket folytatott arról, hogy mennyit mutassanak az előzetesben, és ahogy a Marveltől is elvárható, amit eddig láttunk, az valószínűleg nem lesz benne a filmben, vagy pontosan olyan lesz, amilyennek összevágták, hogy látszódjon. Szóval, ha meg tudják akadályozni, hogy a kemény munkát tönkretegyék azzal, hogy visszatartják az előzetes sajtóvisszatekintéseket, akkor nyilván ezt fogják tenni.

Mindenesetre, annyit tudunk, hogy a Pókember: Nincs hazaút biztosan minden titkot elárul majd, amikor december 16-án a mozikba kerül.

Forrás: seriesmaniacos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu